A24.com.tr » gündem » Sahte MİT kimliğiyle uyuşturucu sattı

Sahte MİT kimliğiyle uyuşturucu sattı

Sahte MİT kimliğiyle uyuşturucu sattı

İstanbul Sancaktepe'de sahte MİT Kimliği ile uyuşturucu madde sattığı belirtilen şahıs kıskıvrak yakalandı.

İstanbul Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Sancaktepe ve Çekmeköy'de Orhan isimli bir şahsın MİT kimliği kullanarak uyuşturucu madde satışı yaptığı ve uyuşturucu madde ticaretinde kullandığı aracıyla polis ve jandarma uygulamalarından geçmeye çalıştığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis , 30 Mart'ta şüphelinin kullandığı aracı takibe aldı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde durdurulan araçtaki Orhan A. ve Miktat Ö. gözaltına alındı. Şüpheli Orhan A.'nın üst aramasında Ertuğrul G. adına düzenlenmiş, fotoğrafının bulunduğu sahte MİT kimliği ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği belirtilen 100 dolar ile 975 lira para ele geçirildi. Araçta yapılan aramada 6.37 gram taş kokain bulundu. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız pompalı tüfek şile 19 fişek, 52 değişik çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların adli makamlara teslim edildiği daha sonra Miktat Ö.'nün serbest bırakıldığı, Orhan A.'nın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. 

YORUMLAR
  İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...
İstanbullu Gelin dizisi oyuncuları ve rolleri...