A24.com.tr » yaşam » Rüyada cinsel ilişkiye girmek ne anlama gelir | Rüyada cinsel organı görmek | Rüyada erkek cinsel organı görmek manası

Rüyada cinsel ilişkiye girmek ne anlama gelir | Rüyada cinsel organı görmek | Rüyada erkek cinsel organı görmek manası

Rüyada cinsel ilişkiye girmek ne anlama gelir | Rüyada cinsel organı görmek | Rüyada erkek cinsel organı görmek manası

Rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini, erkek ya da kadın cinsel organını gören kişiler, bu durumun neye delalet ettiğini merak ediyor. Peki rüyada cinsel ilişkiye girmek ne anlama gelir?

Rüya tabirleri pek çok kişi tarafından merak edilir. Görülen rüyanın ne manaya geldiği araştırılır. Rüyada cinsel ilişkiye girmek, rüyada cinsel organı görmek neye delalet eder? İşte yanıtı...

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK

Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini gören kişinin hayatı yolunda gider, mesleğinde gösterdiği başarılı çalışmaları sayesinde makamı yükselir, zorluklarından ve sorunlarından da kurtulur.

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAK

Bir kişi rüyasında kendi karısı, kocası, kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı ile cinsel ilişki yaşadığını görürse güzel olaylar yaşayacak ve keyfinin yerine gelecek; eğer başka biriyle cinsel ilişki yaşadığını görürse yapacağı bir hata nedeni ile insanların kafasındaki iyi olan yerini kaybedecek ve sıkıntıya düşecek demektir.

RÜYADA CİNSEL ORGANI GÖRMEK

Rüyada erkek cinsel organı; mal, mülk ve zenginlik olarak tabir edilir. Erkeğin rüyasında cinsel organını çıkardığını görmesi erkek evlat sahibi olacağına yorulur. 

Rüyada kadının cinsel organı görmek; sıkıntı ve mihnet içinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına, ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine, bekâr için evlenmeye, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırlan açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir.

RÜYADA SEVİŞMEK

Rüyada kişinin kendi eşiyle sevişmesi hayatında her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, başka biriyle sevişmesi nahoş şeyler yaşayacağına ve bir süre sıkıntı çekeceği şeklinde tabir edilir.

Rüyada bir erkek cinsel ilişki görürse ticaret hayatında çok başarılı olacak ve rakiplerini geride bırakacak, eğer bu rüyayı kadın görürse kolay atlatacağı ama yine de kendisine mutsuzluk ve üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacak demektir.

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİ GÖRMEK

Rüyada cinsel ilişki görmek iki şekilde tabir edilir. Kişinin helali ya da sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girmesi kendisi için hayırlı olacak güzel şeylerin yaşanmasına delalet eder. Fakat kişi normalde tanımadığı biriyle rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görürse bu kötü anlama gelir, kişiye şanssızlık getirir. Rüya sahibi toplum içinde mahcup olacak ve herkesin gözündeki iyi algıyı kaybedecek aynı zamanda da kazancı azalacak demektir. 

YORUMLAR
  Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...
Danla Bilic'in olay yaratacak itirafları...