A24.com.tr » yaşam » Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir öldü mü, sağlık durumu nasıl, Emniyet müdürü neden vuruldu?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir öldü mü, sağlık durumu nasıl, Emniyet müdürü neden vuruldu?

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi kimdir öldü mü, sağlık durumu nasıl, Emniyet müdürü neden vuruldu?

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri duyulurken büyük bir panik yaşandı. Emniyet Müdürü vuruldu mu, Rize Emniyet Müdürü kimdir Altuğ Verdi kimdir öldü mü, sağlık durumu nasıl?

 Rize İl Emnieyt Müdürlüğünde silah sesleri kulakları çınlatırken büyük bir korku yaşandı.

Rize Emniyet Müdürlüğü  binasından  silah sesleri yükseldi. Yaralılar  olduğu ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü binasına çok sayıda ambulans sevk edildi.Olayda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube müdür Ercan Polat ve 2 koruma polisinin yaralandığı bildirildi.

DURUMU ÇOK AĞIR

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Silahla saldırının görüşme sırasında olduğu öğrenildi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA
Konu ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu "Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Olayla ilgili derin ayrıntıyı arkadaşlar ifade edecleler. Bakan yardımcımız ve emniyet müdürümüz Rize'ye hareket ediyor" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

İLGİLİ HABER Rize Emniyet Müdürü neden vuruldu, kim vurdu, Altuğ Verdi öldü mü, sağlık durumu nasıl? Rize Emniyet Müdürü neden vuruldu, kim vurdu, Altuğ Verdi öldü mü, sağlık durumu nasıl?

Altuğ VERDİ KİMDİR?

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Altuğ VERDİ, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur.
1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.
Ayrıca, Sayın İl Emniyet Müdürümüz ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Sayın Müdürümüz, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır.

YORUMLAR
  Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?
Su içmenin faydaları nelerdir? Günde ne kadar su içmemiz gerekir?