A24.com.tr » yaşam » Reza Zarrab davasında flaş gelişme

Reza Zarrab davasında flaş gelişme

Reza Zarrab davasında flaş gelişme

ABD'de tutuklu olarak yargılanmasına devam edilen Reza Zarrab davasında flaş gelişme yaşandı. Bu hafta görülmesi beklenen davanın 4 Aralık'a ertelendiği öğrenildi.

Türkiye ile ABD arasında krize neden olan Reza Zarrab davası son dakika gelişmesiyle ertelenirken, Hakan Atilla tek başına hakim karşısına çıkacak.

ABD'deki Reza Zarrab davasının bu hafta görülmeyeceği kesinleşti.

DAVA EN GEÇ 4 ARALIK'TA GÖRÜLECEK

Dava en geç tarih olan 4 Aralık Pazartesi günü görülecek. Jüri seçimi bugün gerçekleştirilseydi, davanın 28 ya da 29 Kasım'da görülmesi planlanıyordu.
Halk Bank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ise tek başına hakim karşısına çıkacak. Ayrıca Atilla'nın davası bu hafta görülecek.

ATİLLA DAVANIN TEK SANIĞI

Bu gelişmeyle Atilla'nın, davanın tek sanığı olduğu, Reza Zarrab'ın ise davada tanık olacağı kesinleşti.
Zarrab'dan 8 Kasım'dan bu yana haber alınamıyordu. 

YORUMLAR
  Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...