A24.com.tr » ajanda » Reyhan Cansu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Reyhan Cansu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Reyhan Cansu kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Oyuncu Uğur Güneş ile aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Reyhan Cansu vatandaşlar tarafından merak edildi. Reyhan Cansu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Reyhan Cansu kimdir, nereli, kaç yaşında? | Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran başarılı oyuncu Uğur Güneş ile şarkıcı Reyhan Cansu'nun aşk yaşadığı iddia edildi. Bu haber kısa sürede magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken birçok kişi Reyhan Cansu'nun kim olduğunu araştırmaya başladılar. 2015 Yılında çıkardığı "Adan Mısın Sen" şarkısıyla şöhrete kavuşan Cansu, eski futbolcu ve teknik direktör Levent Eriş ile 2008-2014 yılları arasın evli kaldı. Yaşını sır gibi saklayan başarılı şarkıcı, ilk olarak dokuz yaşında baleyle dansa başlamış ve sanat ilk tanışmas burada olmuştur.

REYHAN CANSU KİMDİR?

Dokuz yaşında bale eğitimi almaya başlayarak sanat ile tanışan Reyhan Cansu, 11 yaşına geldiğinde Dokuz Eylül Üniversitesi devlet konservatuarı yetenek sınavlarını kazandı ve devlet konservatuarında eğitim aldı. Küçük yaşta başlayan eğitimlerine sahne sanatları görsel sanatlar ve özel Türk müziği dersleri alarak devam eden sanatçı bu eğitimler sayesinde kendini bu alanda geliştirmeyi de başardı.

Yaptığı röportajlarda Reyhan Cansu, sevimli ve eğlenceli yönüyle dikkat çekti. Bir dönem televizyonlarda oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelen Reyhan Cansu, dönem Kendinde en çok sevdiği huyu “Pratik çözüm üretebilmek” olarak tanımlayan Reyhan Cansu’nun en sevmediği huyu ise fazla fedakâr ve sabırlı olmakmış.

Reyhan Cansu 2008 yılında ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile evlendi. Ünlü ismin bir de oğlu var. Çift 2014 yılında boşandı.

Şarkıcının bugüne kadar çıkarmış olduğu şarkılar şöyle; Adam Mısın Sen – 2015 Zannettim ki – 2015 Kadehinde Zehir Olsa – 2015 Kumanda – 2018

YORUMLAR
  Halit Akçatepe filmleri
Halit Akçatepe filmleri