A24.com.tr » teknoloji » Reklamsız Youtube kullanmak isteyenler: Açık bulundu

Reklamsız Youtube kullanmak isteyenler: Açık bulundu

Reklamsız Youtube kullanmak isteyenler: Açık bulundu

Youtube reklamlarını kaldıran bir açık bulundu. Yapacağınız tek noktalık bir değişiklik ile artık Youtube videolarını reklamsız şekilde izleyebileceksiniz.

Bilindiği üzere Youtube , reklamlar üzerinden para kazanıyor. Videoların önüne arkasına arasına birçok reklam konuyor ve bu reklam gelirleri Youtuba 'a ve Youtuber'lara veriliyor. 

Reklam izlemek istemeyenler için ise bir sistem geliştirildi ve Youtube Premium 'a üye olanlara reklamsız video izletileceği, ancak bunun için de aylık bir ödeme yapılacağı bildirildi.

Bunun ardındna birçok kişi Youtube Premium'a üye olurken bazı  kullanıcılar , Youtube 'yi reklamlı olarak kullanmaya devam ediyor

BAZI EKLENTİLERLE REKLAMLAR KALDIRILIYOR

Masaüstü sürümünde Google Chrome 'a bir eklenti kurarak , reklam engelleyicisi kurarak reklamlardan kurtulabiliyorsunuz. Ancak bunun çok basit bir yolu ortaya çıktı.

REKLAMSIZ 

Yapacağınız şey ise çok basit.  “www.youtube.com/(video URL’si)” yerine "www.youtube.com./(video URL’si)" yazmanız. Yani YouTube’un linkinde yer alan “.com/” yerine ".com./" yazıyorsunuz.  Com kısmı ile Slash işareti arasına nokta eklemeniz reklamları kaldıracaktır.

Ancak her ay güncelleme yapan Youtube 'nin kısa sürede bu açığı kaldırması bekleniyor. 

YORUMLAR
  IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar
IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar