A24.com.tr » ajanda » Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir?

Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir?

Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir?

Recep İvedik 6 filmine gitmek isteyenler öncelikle yaş sınırının kaç olduğunu merak ediyor. İnternette "Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir?" araması yapıyor. İşte detaylar...

Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir? | İlk filmi 2007 yılında yayınlanan Recep İvedik filmi, halkın büyük beğenisini toplamış ve bu filmden sonra serinin devamı gelmişti.

Çocukların da çok sevdiği filmlerden biri olan Recep İvedik yeni filmiyle 8 Kasım tarihinde vizyona girdi ancak ebeveynlerin kafasında bir soru işareti oluştu. Bu soru işareti elbette "Recep İvedik 6 yaş sınırı var mı? Yaş sınırı nedir?" oldu. İnternette arama motorlarına koşan aileler bu konuda bilgi almaya çalıştı.

Recep İvedik 6 yaş sınırı kaç?

Yayınlandığı ilk filminden beri adeta halkın sevgilisi olan ve 7'den 70'e herkes tarafından beğeniyle izlenen, bunun yanı sıra sinema rekorlarını da alt üst eden Recep İvedik hayranları için kötü bir haberimiz var. Recep İvedik 6 filmi için maalesef yaş sınırı olarak 10 belirlendi. Filmi, 2009 tarihinden sonra doğanlar izleyemeyecek.

Recep İvedik 6 bilet fiyatları ne kadar? Recep İvedik 6 bilet fiyatları sinemaya göre değişiklik gösterirken 15 ile 30 TL arasında bilet fiyatları bulunuyor.

YORUMLAR
  Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar
Instagram fenomeni Türk kadın pilotlar