A24.com.tr » magazin » Pınar Altuğ ve Meral Akşener fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Pınar Altuğ ve Meral Akşener fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Pınar Altuğ ve Meral Akşener fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Oyuncu Pınar Altuğ, stüdyoda çekim yaptığı sırada, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'i görmesi üzerine sohbet etti. Altuğ'un o anları sosyal medyada paylaşması rekor kırdı,

Özelliklede Çocuklar Duymasın dizisiyle adından söz ettiren Pınar Altuğ'un İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'li fotoğrafı büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu bir süredir Fox TV'de yemek sunuculuğu yapmakta. Sette verilen ara sırasında Altuğ'un Akşener'e ratlaması sonucu ikili o anı ölümsüzleştirerek fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Altuğ'un sosyal medya paylaşımı büyük beğeni gördü.

AYAK ÜSTÜ SOHBET ETTİLER

Cumhurbaşkanı adaylarının konuk olduğu programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'le karşılaşan Pınar Altuğ kısa bir süre olsa da ayak üstü kendisiyle sohbet etti.

39 BİN KİŞİ BEĞENDİ

O anlarda çekilmiş bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ yoruma açık bir şekilde paylaştığı fotoğrafına 39 bini aşan beğeni alırken bu kareye; "Çekim arası reklam arasına denk gelince" notunu düştü.

YORUMLAR
  Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı
Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı