A24.com.tr » sağlık » Pfizer Onkoloji'nin KML alanındaki nöropazarlama projesine ödül

Pfizer Onkoloji'nin KML alanındaki nöropazarlama projesine ödül

Pfizer Onkoloji'nin KML alanındaki nöropazarlama projesine ödül

En başarılı projelerin ödüllendirildiği Golden Pulse Awards sahiplerini buldu.

Türkiye'nin sağlık ve iyi yaşam alanında faaliyet gösteren tüm paydaşların, ekiplerin ve kişilerin bu alanda gerçekleştirdikleri çalışmalarda gösterdikleri başarıları ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Golden Pulse Awards'da Pfizer Onkoloji'nin kronik miyeloid lösemi (KML) alanında uygulanan nöropazarlama projesi, sağlık profesyonellerine yönelik - yılın en iyi lansmanı / re-lansmanı kategorisinde Golden Pulse ödülüne layık görüldü.
 
Kronik miyeloid lösemi (KML) hastalığı, kemik iliğinde çok fazla akyuvar üremesi sonucu ortaya çıkan yavaş seyirli bir kan kanseridir. Tedavi edilmediğinde, 2-3 yıl içinde tedavisi olmayan ölümcül bir hastalığa dönüşmektedir. Ancak hedefe yönelik tedaviler, son on yılda kronik miyeloid lösemi (KML) tedavisinde devrim yarattı.
 
Uygulanan nöropazarlama projesi ile, KML alanında lansmanı yapılan hedefe yönelik yeni tedavinin iletişim stratejisini belirlemek amaçlandı. Biyometrik ve nörometrik tekniklerin entegre edildiği hibrit bir yöntemle hematologlar ile gerçekleştirilen bu araştırmada; hekimlerin bilinç üstü algılarına ek olarak, KML tedavileri konusunda bilinçaltı duygu ve düşüncelerinin keşfedilmesini sağlayarak daha derin analizlerin elde edilmesi hedeflendi. Bu analizler sonucunda marka kimliği ve lansman iletişim planı hayata geçirildi.

YORUMLAR
  Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı
Westworld oyuncusundan tecavüz itirafı