A24.com.tr » yaşam » Perfection Istanbul, “Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi”nde

Perfection Istanbul, “Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi”nde

Perfection Istanbul, “Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi”nde

Great Place to Work Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde bu yıl 8 kategoride 147 şirket yer aldı.

İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda 30 yıldır hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü, çalışanları ve şirket kültürünü analiz ederek belirlediği 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2022' listesini açıkladı.

Deneyimli kadrosu ve son dönemlerde imza attığı yaratıcı projelerle ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettiren reklam ajansı Perfection Istanbul, dünyanın en iyi işverenlerini değerlendiren Great Place to Work Enstitüsü’nün Türkiye’de bu yıl 10’uncusunu gerçekleştirdiği 'En İyi İşverenler' araştırmasında '20-49 çalışan' kategorisinde en iyi işverenler arasında yer aldı. Perfection Istanbul, araştırmanın “Profesyonel Hizmetler-Reklam ve Pazarlama” kategorisinde en iyi işveren seçilerek, insan kaynağına yaptığı yatırım ve yenilikçi uygulamaları ile çalışanlarının memnuniyetini odağına aldığını belgeledi.

Great Place to Work tarafından gerçekleştirilen analizlere dahil olarak “Harika İşyeri Sertifikası”nı almaya hak kazanan yerel ve uluslararası organizasyonların katıldığı Great Place to Work Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde bu yıl 8 kategoride 147 şirket yer aldı.

Ocak 2021 ile Ocak 2022 arasında organizasyon çalışanlarının işyeri kültürleri içerisindeki deneyimini ölçümleyen Trust Index anketine dahil olan 120 bine yakın çalışanın cevaplarıyla oluşan listede “Herkes İçin Harika İşyeri” kriterlerinde en iyi performansı gösterenler yer buldu.

Selim Erdem: “Çalışanlarımıza birçok değeri barındıran bir çalışma ortamı sunuyoruz”

Türkiye'nin En İyi İşverenleri listesinin açıklamasının ardından bilgi sunan Perfection İstanbul Ajans Başkanı Selim Erdem: “Deneyimli ve büyümeye devam eden bir kadroya sahibiz. Perfection Istanbul olarak kadromuza birçok değeri barındıran bir çalışma ortamı sunuyoruz. Saygı, şeffaflık, takım çalışması, mükemmeliyet anlayışı ve ortak akıl bu değerlerden en önde gelenler durumunda. Sunduğumuz bu ortam ve değerler sayesinde 2021 yılında Great Place to Work Sertifikası’na layık görülmüştük. Bu yıl ise Türkiye’nin en iyi işverenleri arasında yer aldık. Her iki başarı, insan kaynağına yaptığımız yatırım ve yenilikçi uygulamaların yanı sıra çalışanlarımızın memnuniyetini odağımıza aldığımız stratejimizin sonucu” dedi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları