A24.com.tr » dizi haber » Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj Netflix dizi sitesi

Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj Netflix dizi sitesi

Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm izle Türkçe altyazı dublaj Netflix dizi sitesi

Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm izle yenler heyecan fırtınasına tanıklık ediyor. Her bölümü film tadında olan Peaky Blinders yeni sezonunda birçok olaya gebe olacak.

 Peaky Blinders 5. sezon 1. bölüm izlemek isteyenler heyecanla araştırmalara devam ederken dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri ters köşe yaptı.

BBC Two'nun popüler dizisi "Peaky Blinders"ın 5. sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak. Peki, gelecek sezon dizinin son sezonu mu olacak?

PEAKY BLINDERS 5. SEZON İLE BİTMEYECEK!

Dizinin yaratıcı ismi Steven Knight geçtiğimiz günlerde Birmingham Press Club etkinliğinde konuştu ve gangster temalı dönem dizisinin beşinci sezonunun Shelby ailesini göreceğimiz son sezon olmayacağının müjdesini verdi.

PEAKY BLİNDERS İZLEMEK İÇİN TIKLA

PEAKY BLINDERS İÇİN 6. VE 7. SEZON ONAYI GELEBİLİR!

Alınan bilgilere göre Peaky Blinders'ın 6 ve 7. sezonları için BBC ile görüşmeler devam etmekte. Knight gelecek sezonlar üzerinde senaryo çalışmalarını sürdürüyor. Ancak henüz kesin bir anlaşma sağlanmış değil. Dördüncü sezon prömiyeriyle 2013 Eylül'ünde açılış bölümünde elde ettiği izlenme oranlarının ardından en iyi izlenme rakamlarına ulaşan dizinin dördüncü sezonu, sezon ortalaması göz önüne alındığında dizinin şimdiye kadar en çok izlenen sezonu olma unvanını ele geçirmişti.

YORUMLAR
  Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri
Dünyanın en yaratıcı ve çılgın 'Selfie'leri