A24.com.tr » dizi haber » Peaky Blienders 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Peaky Blienders 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Peaky Blienders 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

BBC dizisi olan Peaky Blienders hayranları tarafından yeni sezonu merakla beklenirken yeni sezonla ilgili bir çok rivayette ortalarda dolanmaya başladı. Peaky Blienders 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Ülkemizde ve dünyada en çok sevilen dizilerinden biri olan Peaky Blinders ile ilgili bir çok soru işareti hayranlarının kafasının içinde dolanıyor. 4. Sezonunun bitmesinin üstünden uzun bir süre geçmesinin ardından en çok merak edilen soru dizinin ne zaman geri döneceği oldu. Dizinin ilk sezonu 13 Eylül 2013 yılında yayınlanırken, dizinin ikinci sezonu 2 Ekim 2014 tarihinde yayınlandı. Seyircisine 1 yıl ara verdirmesine alışan dizi bu tarihten sonra uzun aralar vermeye başlamıştır. 5. sezonun kesin geleceği söylenirken yapımcısı 6. sezonunda müjdesini verimiştir.

PEAKY BLİENDERS'IN 5. SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrolünde Cillian Murphy’nin yer aldığı, BBC’nin kült yapımları arasına giren Peaky Blinders’ın 2019 yılında 5. sezonu ile ekranlara geri döneceği bilgisi gelmişti. Dizinin çekimleri 17 Eylül’de başladı. 5. sezonun yönetmen koltuğunda ise Anthony Byrne oturuyor. Yayın tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

PEAKY BLİENDERS'IN SON SEZONU OLMAYACAK

Steven Knight, bir güzel haber daha vererek 5. sezonun son sezon olmayacağını duyurdu. Sözlerine yeni sezon için, Cillian Murphy’nin ve tüm kadronun da dahil olduğunu açıklayarak devam eden Knight, orijinal planlarının diziyi 5. sezonda bitirmek olduğunu fakat daha sonra vazgeçerek 6. ve 7. sezon için de devam etme kararı aldıklarını söyledi. Yine de Cillian Murphy daha fazla sezon için de istekli olduğunu dile getiriyor.

ANNA TAYLOR-JOY ve SAM CLAFLİN DİZİYE KATILAN İSİMLER

Genç jenerasyonun dikkat çeken isimlerinden olan ve Split filmindeki performansıyla da beğeni toplayan Anna Taylor-Joy ve Açlık Oyunları'ndan tanıdığımız Sam Claflin Peaky Blinders’ın 5. sezonunda göreceğimiz yeni isimler olarak açıklandı. Karakterlerin hikâyedeki işlevi ile ilgili henüz pek bir detay olmasa da 5. sezona oyuncululukları ile renk katacaklarını şimdiden öngörebiliriz.

TOM HARDY GERİ DÖNECEK Mİ?

Alfie Solomons karakteriyle Peaky Blinders’ın önemli isimlerinden olan Tom Hardy’nin geri dönmesi söz konusu değil. Tommy Shelby’nin, yüzünden vurduğu Alfie Solomons’un ölüp ölmediği ile ilgili soruya Steven Knight’ın cevabının “geçelim.” olması elbette biraz kafa karıştırdı.

5. SEZONDA NELER OLACAK?

5. sezonun detayları ile ilgili henüz geniş bir bilgi bulunmamakla birlikte, 1929 ekonomik krizinin etkilerini göreceğimiz anlatıda Tommy Shelby’nin politikaya yaklaşımı yalnızca ailesini değil bütün bir ulusu etkileyen bir boyuta taşınacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
  Survivor 2017'de kim kaç kilo verdi?
Survivor 2017'de kim kaç kilo verdi?