A24.com.tr » dizi haber » Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı yayında mı? - Payitaht Abdülhamid son bölüm fragman

Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı yayında mı? - Payitaht Abdülhamid son bölüm fragman

Payitaht Abdülhamid 28. bölüm fragmanı yayında mı? - Payitaht Abdülhamid son bölüm fragman

TRT 1'in sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 27. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Merakla beklenen dizinin 28. bölüm fragmanı yayında mı? Payitaht Abdülhamid son bölümden ilk görüntüler.

TRT 1'nin reyting rekortmeni dizisi Payitaht Abdülgamid'de mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizinin 27. bölümünün ardından 28. bölüm için araştırmalar başladı.

TRT1 ekranlarında fırtına gibi esen dizi Payitaht Abdülhamid izleyicisini yine ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Payitaht Abdülhamid 28.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Payitaht Abdülhamid 27.bölümde neler olacak? Abdülhamid’in oğlu Şehzade Abdülkadir’den hesap sormasıyla başlayacak. Şehzade Abdülkadir’in Petrol Şirketi hisselerini yabancılara satmasının perde arkası, yıllar önce intihar süsü verilerek katledilen Sultan Abdülaziz’in katillerinin bulunması için Sultan Abdülhamid’in yeniden çalışma başlatması ile yaşanan olaylar zinciri seyirciyi yine ekrana kilitleyecek.

Payitaht Abdülhamid oyuncu kadrosu ve rolleri merak ediliyor. Payitaht Abdülhamit dizisinin senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın gerçekleştiriyor. Tarihin tozlu sayfalarının her bölümde yeniden aralandığı “Payitaht Abdülhamid’in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? Peki Marco yeni bölümde nasıl bir yol izliyor? Murad üstlendiği görevi yerine getirecek mi? İşte doludizgin devam eden Payitaht Abdülhamid 27.yeni bölüm fragmanı ve oyuncu kadrosu haberimizde…

Payitaht Abdülhamid 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu? Sorusunun cevabını dizi severler merak ediyor. Her Cuma akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu da araştırılıyor. Payitaht Abdülhamit bu akşam yayınlanacak olan 27.bölümde Marco da, ismini Abdülhamid’e verip kendini deşifre eden Mahmud Efendi'yi öldürmek için harekete geçmiştir. Sultan Abdülhamid yıllar önce hainler tarafından intihar süsü verilerek katledilen amcası Sultan Abdülaziz’in katillerinin bulunması ve yarım kalmış hesabının kapatılması için Murad’ı görevlendirir. Zamanında Abdülaziz’in ölüm emrini vermiş olan Parvus, Sultanı öldüren katili koruma altına alır. Peki Marco yeni bölümde nasıl bir yol izliyor? Murad üstlendiği görevi yerine getirecek mi? İşte Payitaht Abdülhamid 27.bölüm fragman ve son bölüm izleme linki haberimizde sizlerle… 

YORUMLAR
  İşte tok tutan besinler
İşte tok tutan besinler