A24.com.tr » ekonomi » Paratika'nın Türk girişimcilik ekosistemi için geliştirdiği projeye Stevie Awards'tan ödül

Paratika'nın Türk girişimcilik ekosistemi için geliştirdiği projeye Stevie Awards'tan ödül

Paratika'nın Türk girişimcilik ekosistemi için geliştirdiği projeye Stevie Awards'tan ödül

Payten'in Sanal POS markası Paratika'nın Kitle Fonlama Online Ödeme Altyapısı Projesi, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde Gümüş ödüle layık görüldü.

16 yıldır düzenlenen ve alanında dünyanın en iyilerini seçen global ödül programı Stevie Awards 2022'nin “Yılın İş Geliştirme Başarısı” kategorisinde, Gümüş ödülün sahibi Kitle Fonlama Online Ödeme Altyapısı Projesi ile Paratika oldu.

Avrupa'nın lider ödeme sistemleri şirketi Payten'in Sanal POS markası Paratika'nın Kitle Fonlama Online Ödeme Altyapısı Projesi, Stevie Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri'nde Gümüş ödüle layık görüldü. “Yılın İş Geliştirme Başarısı” kategorisinde ödül alan proje, Türk girişimcilik ve yatırımcılık ekosisteminde yeni bir dönem başlatıyor.
 
Devlet garantisi ile Türkiye'de hayata geçirilen proje kapsamında, Takasbank'ın emanet yetkilisi olduğu ve Paratika Ödeme Sistemleri tarafından sağlanan online ödeme altyapısıyla, yenilikçi Türk girişimciler fonbulucu gibi online yatırım platformlarında yatırımcılarla bir araya getirilerek devlet kontrolünde hızlı, kolay ve güvenli yatırım almaları sağlanıyor. Proje başladığından bu yana 10 ayda 20 girişim 9 bini aşkın yatırımcıdan yaklaşık 47 Milyon TL fon topladı.
 
Aldıkları ödül hakkında değerlendirmede bulunan Payten Türkiye Ülke Müdürü ve Paratika CEO'su Burak Kutlu, “Özel Ar-Ge ekibi atayarak oluşturduğumuz ve 7/24 destek sağladığımız bu sistem sayesinde hem Türk girişimcilere katkıda bulunuyor hem de yatırımcıları koruyoruz. Bu projemiz ile DNA'mızdaki dayanışma alışkanlığımızı da dijital dönüşümden geçiriyoruz. Ülkemizde inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin hakkettiği potansiyele ulaşmasına büyük katkıda bulunacağına inandığımız bu projemizin 16. Stevie Awards'ta gümüş ödül kazanmasının gururunu yaşıyoruz. Bizi bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine, başarıya birlikte ulaştığımız değerli takım arkadaşlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu ödül, ülkemiz için daha fazla yenilik yapma yolunda bize büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.” dedi.

YORUMLAR
  Ünlüler referandum oylarını kullandı
Ünlüler referandum oylarını kullandı