A24.com.tr » yaşam » Palu ailesi üyeleri adliyeye sevk edildi

Palu ailesi üyeleri adliyeye sevk edildi

Palu ailesi üyeleri adliyeye sevk edildi

Bir televizyon programı ile gündeme gelerek 11 yıl önceki cinayetle ilgili gözaltına alınan Palu ailesi üyeleri, adliyeye sevk edildi.

 Kocaeli'de 11 yıl önce bir anne kızın öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan Palu ailesi üyeleri adliyeye sevk edildi.

2008 yılında Meryem Tahnal ve 6 yaşındaki kızı Melike'nin ölümü, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı programdaki iddialarla "yeniden" gündeme gelmişti.

Polis, ailenin damadı Tuncer Ustaer'in, cesetlerin gömülü olduğunu söylediği alanda kazı başlattı. Bulunan bir kemik parçası, incelenmek için Adli Tıp'a gönderildi.

Türkiye'nin konuştuğu, "Palu ailesi" ile ilgili savcılık ve polis, harekete geçti. Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, "Kasten adam öldürme suçu" kapsamında, Palu ailesi hakkında gözaltı kararı verildi.

Müge Anlı programa devam ettiği sırada, asayiş büro ekipleri, Palu ailesinin Kocaeli'deki evine baskın yaptı. Anne Havva, eşi Harun, çocukları İsa, Fatih ve Ayşe Palu, gözaltına alındı.

Kısa süre sonra İstanbul'da programın yapıldığı stüdyoya giden polis, damat Tuncer Ustaer ve eşi Emine Ustaer'i de gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri bugün tamamlandı. 7 kişi de yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Aile üyeleri Körfez Adliyesi'nde hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR
  Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!
Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!