A24.com.tr » magazin » Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu nikah masasına oturuyor Özge Gürel kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir?

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu nikah masasına oturuyor Özge Gürel kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir?

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu nikah masasına oturuyor Özge Gürel kimdir? Serkan Çayoğlu kimdir?

Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen Kiraz Mevsimi isimli dizide başlayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu aşkı evliliğe doğru ilerliyor. Peki Özge Gürel kimdir, Serkan Çayoğlu kimdir kaç yaşında?

Kiraz Mevsimi dizisinin başrollerini paylaşan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu uzun süredir birlikteler. Dizi setinde başlayan genç çiftin aşkı, evlilik yolunda hızla ilerlerken hayranları Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlenecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor.

SERKAN ÇAYOĞLU İLE ÖZGE GÜREL EVLENİYOR MU?

 

"Kiraz Mevsimi" dizisinde başlayan aşkları 3 yıldır devam eden Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çiftinin aşkı, nikah masasına gidiyor. Hürriyet'te yer alan habere göre ikilinin, yakın çevresine nikah müjdesi verdiği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, evlilik sorularını "Kısmet" diyerek geçiştirmişti. Özge Gürel, "tekrar aynı projede yer alır mısınız?" şeklinde gelen soruya ise “Aynı proje olmaz. Serkan'la çok güzel bir dizi yaptık. Şu an için uzun bir süre aynı proje de yer almak istemiyoruz. Daha önümüzde çok uzun zaman var. Bir süre sonra belki olabilir" cevabını vermişti.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de “Ada” rolüne hayat vermiştir.

İlk başrolü “Kiraz Mevsimi”yle oldu.

2014 yılında yayın hayatın atılan ve döneminde oldukça popüler “Kiraz Mevsimi” dizisindeki Öykü rolüyle çok sevildi. Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, dizide Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaşıyordu.

2017 yılında ekranlara gelen ve Berk Cankat ile başrolü paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” dizisiyle ekranlara döndü. Ancak dizi uzun ömürlü olamadı.
2017’nin sevilen yaz dizileri arasına girmeyi başaran Dolunay’da Nazlı karakterine hayat veriyor. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik ediyor.

ROL ALDIĞI DİZİLER

Dolunay

Yıldızlar Şahidim

Kiraz Mevsimi

Muhteşem Yüzyıl

Medcezir

Kızım Nerede?

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Göz Rengi: Kahverengi

Doğal Saç Rengi: Kumral

Kilosu: 56

Boyu: 169 cm

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya’da doğmuştur. Kendisine benzemeyen bir ikiz kardeşi vardır. Almanya’da okuduğu üniversitede ekonomi eğitimi aldı. Üniversitede okurken aynı zamanda da modellik yaptı.

Oyuncu olmak için İstanbul’a gelen Serkan Çayoğlu, ( 3 M.O.T.A )Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde Ümit Çırak’dan ve Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersleri almıştır.

2012 yılında “Kuzey Güney” dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırarak oyunculuk kariyerine başladı.

2013 yılında Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynadı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak Aslıhan Gürbüz oynuyor. Diğer rollerde Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar var. Zeytin tepesi’nin yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendi. Serkan Çayoğlu da bu dizide Burak Altaylı karakterine can verdi. Dizi reyting düşmesi nedeniyle birlikte 2 Nisan 2014 günü final bölümü ile sona erdi.

Serkan Çayoğlu, 4 Temmuz 2014 tarihinde FOX'ta yayınlanmaya başlayan “Kiraz Mevsimi” adlı dizide; Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ile başrolleri paylaşmıştır.

YORUMLAR
  Ünlü markaya Ünlü akını!
Ünlü markaya Ünlü akını!