A24.com.tr » yaşam » Öz kızını hamile bıraktı - Kütahya Haberleri

Öz kızını hamile bıraktı - Kütahya Haberleri

Öz kızını hamile bıraktı - Kütahya Haberleri

Kütahya'da 43 yaşındaki Y.K. isimli 'babanın' 17 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz ettiği ve hamile bıraktığı öğrenildi.

İğrenç olayın adresi Kütahya merkeze bağlı Gövem Mahallesi. Edinilen bilgilere göre öz babası ve üvey annesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki A.K. "öz babasının" tecavüzüne uğradı.

16 Haziran'da karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle yakınları tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. A.K.'nin yapılan tetkiklerinde, 2 aylık hamile olduğu belirlendi. A.K., doktorlara üvey annesiyle birlikte kaldıkları evde öz babası Y.K.'nın kendisiyle defalarca ilişkiye girdiğini, bunun sonucunda da hamile kaldığını söyledi.

Doktorların durumu bildirmesini ardından baba Y.K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen ve kızının eski nişanlısından hamile kalmış olabileceğini söyleyen Y.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi Cezaevi'ne konuldu.

TECAVÜZCÜ "BABA" AĞIR CEZA'DA YARGILANACAK

İki aylık hamile olan A.K.'nın karnındaki bebeği hastanede yapılan kürtajla alındı. A.K.'nın kimin tarafından hamile bırakıldığını belirlenmesi için de baba Y.K. ile A.K.'nin eski nişanlısından alınan kan örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan DNA testinde A.K.'yi öz babası Y.K.'nın hamile bıraktığı belirlendi.

Halen tutuklu olan Y.K.'nın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Kütahya Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. 

YORUMLAR
  Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlüler
Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlüler