A24.com.tr » yaşam » Oyuncu Meral Kaplan, bakıcısından dayak yedi (Meral Kaplan kimdir?)

Oyuncu Meral Kaplan, bakıcısından dayak yedi (Meral Kaplan kimdir?)

Oyuncu Meral Kaplan, bakıcısından dayak yedi (Meral Kaplan kimdir?)

Ekranların güzel oyuncularından Meral Kaplan, yabancı uyruklu bakıcısının şiddetine maruz kaldı. Bakıcının kendisine vazoyla saldırdığını söyleyen Kaplan, eşine ise serzenişte bulundu.

Magazin dünyasının popüler simalarından oyuncu Meral Kaplan, kendi bakıcısından dayak yedi.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Amerikalı aktris Cameron Diaz'a benzerliği ile tanınan oyuncu Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek 60 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

"VAZOYU KAFAMDA KIRDI"

İfadesinde bakıcının kendisini darp ettiğini ileri süren Kaplan, "Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de 'Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı" dedi. 

MERAL KAPLAN KİMDİR?

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz'da doğdu. Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir meslek yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı.

Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı. Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu. Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı.

YORUMLAR
  Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)
Demet Akalın'dan takipçisine argo yanıt! (Ünlüler de ayar verir)