A24.com.tr » magazin » Oyuncu Kadir Doğulu, kime oy vereceğini açıkladı (Kadir Doğulu kimdir nereli kaç yaşında?)

Oyuncu Kadir Doğulu, kime oy vereceğini açıkladı (Kadir Doğulu kimdir nereli kaç yaşında?)

Oyuncu Kadir Doğulu, kime oy vereceğini açıkladı (Kadir Doğulu kimdir nereli kaç yaşında?)

Oynadığı dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Kadir Doğulu, seçimde destekleyeceği cumhurbaşkanı adayına sosyal medyadan mesaj yolladı.

Türkiye yarın sabah saatlerinden itibaren milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi için sadık başında olacak.

Seçim öncesi pek çok ünlü isim, yaptığı paylaşımlarla tarafını belli etti. Onlardan biri de ekranların sevilen oyuncularından Kadir Doğulu.

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Twitter hesabından CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye bir mesaj yazdı. Kendisinin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, mesajında şunları kaleme aldı:

“Bilmenizi isterim sayın Vekilim,
Yıllardır takip ederim sizi. Naçizane görüşüm şöyle; ‘vekillik nedir, nasıl yapılır’ sorularının cevabı sizdiniz bendenize göre. Atatürk ilke ve inkilaplarına değer veren onları yücelten, liyakata önem veren birisiniz. Her fırsatta sohbetlerinizi dinliyorum ve fark ediyorum ki her zaman en küçüğümüzün de anlayacağı şekilde anlatıyorsunuz. Bize göre bu erdemdir… Ümidim tüm halkın bu seçimleri ‘ince’ düşünüp ‘ince’ görmeleri yönünde. Reis-i Cumhur’un ne demek olduğunu ve nasıl icra edileceğini de sizden en iyi şekilde göreceğimize eminim. Sayın Vekilim, bu seçimlerde bendenizin Cumhurbaşkanı adayı sizsiniz. Koşulsuz teslim olduğumuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun… Eminim ki siz bu vatana ve halkına en iyi şekilde hizmet edeceksiniz. Bize de hizmetleriniz sırasında ihtiyacınız olursa, burada olduğumuzu bilmenizi isterim.
Karşılıksız sevgi ve işbirliğinin hüküm süreceği günlerin hasreti ile…
Hürmetlerimle…”

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Abdulkadir Doğulu ya da kısaca Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982, Mersin doğumlu, Türk oyuncu ve mankendir.

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 yılında Türkiye'nin Mersin şehrinde doğdu. İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır. 2016 yılında Fox Tv'de yayınlanan " Bana Sevmeyi Anlat" adlı dizide "Alper" rolüne hayat vermiştir.Dizi 30 Ocak 2017'de sona ermiştir.Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

YORUMLAR
  Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti
Japonlar telefondan öpüşmeyi keşfetti