A24.com.tr » yaşam » Osman Tanburacı'ya trafik magandası saldırdı - Osman Tanburacı kimdir? Ne iş yapıyor?

Osman Tanburacı'ya trafik magandası saldırdı - Osman Tanburacı kimdir? Ne iş yapıyor?

Osman Tanburacı'ya trafik magandası saldırdı - Osman Tanburacı kimdir? Ne iş yapıyor?

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden Osman Tanburacı, trafikte tartıştığı bir şahsın fiziki saldırısına uğradı. Peki Osman Tanburacı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Galatasaray camiasının tanınmış simalarından spor yazarı Osman Tanburacı, trafikte tartıştığı bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğradı.

İHA'da yer alan habere göre trafiği tıkayan bir aracın sürücüsü kendisini uyaran Tanburacı ile tartışma içerisine girdi. Bir anda Tanburacı'nın üzerine yürüyen sürücü, ünlü spor yazarına yumruk attı. Aldığı darbe ile çantası ve telefonu yere düşen Osman Tanburacı'yı çevredeki vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırdı. 

OSMAN TANBURACI KİMDİR?

Gazeteci, yazar Osman Tanburacı 1947 yılında İstanbul'da doğdu. Fenerbahçe Spor Kulübü kurucularından ve ilk sporcularından Tanburacı Osman Pehlivan'ın torunudur. Galatasaray Lisesi eğitiminden sonra 1969 senesinde Hürriyet Gazetesi'nde gazeteciliğe başladı. Daha sonra sırasıyla Tercüman ve Sabah Gazetelerinde görev yaptı. Son senelerde Posta, Radikal ve Fanatik'te yazılarını okuduğumuz, ve muhtelif TV kanallarında futbol sohbetleri yapan Osman Tanburacı, İstanbulspor ve Yeşildirek'te profesyonel olarak futbol oynadı. Galatasaray Spor Kulübü üyesi de olan Tanburacı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bibliyografya

Dünden Bugüne Galatasaray (Vefa Semenderoğlu ile), Galatasaray ve Galatasaraylılar Derneği Tarihçesi (Vefa Semenderoğlu ile, 1994), Galatasaray Müzesi (Vefa Semenderoğlu ile 1995), Benali

YORUMLAR
  Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)
Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)