A24.com.tr » dünya » Osita Iheme kimdir, nereli, kaç yaşında? Nijeryalı komik çocuk kimdir?

Osita Iheme kimdir, nereli, kaç yaşında? Nijeryalı komik çocuk kimdir?

Osita Iheme kimdir, nereli, kaç yaşında? Nijeryalı komik çocuk kimdir?

Sosyal medyada hesap yapan Afrikalı çocuk son günlerde gündemde olay yaratırken, bu çocuğun kim olduğu merak konusu oldu.

Son günlerde sosyal medyada dolaşan hesap yapan çocuk ve içki içen çocuk videoları dolaşırken, herkes bu çocuğun kim olduğunu merak etmeye başladı. Gerçek adı Osita Iheme olan oyuncu 37 yaşındadır. Ama fiziksel olarak çocuk gibi göründüğü için genellikle çocuk rollerinde yer alır. Peki Osita Iheme'nin hayatı nasıl. İşte detaylar...

Osita Iheme kimdir?

Osita Iheme, 20 Şubat 1982'de beş çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Abia Eyaletinde doğup büyüyen Iheme, Lagos State Üniversitesi'nden Bilgisayar Bilimi alanından mezun olmuştur.

Osita Iheme bir Nijeryalı oyuncu, yazar, motivasyonel konuşmacısıdır. Chinedu Ikedieze ile birlikte Aki na Ukwa filminde “Pawpaw” un rolünü oynadığı biliniyor . Iheme (popüler olarak Paw-Paw olarak bilinir) genellikle kendi neslinin en iyi oyuncularından biri olarak tanımlanır. Genç Nijeryalı ve Afrikalıların zihnine ilham vermek, motive etmek ve teşvik etmek için kurduğu Inspired Movement Africa'nın kurucusudur. On yıldan az bir sürede Nollywood'daki en çok rağbet gören aktörlerden biri olmaya başladı. 2007 yılında Iheme , Afrika Film Akademisi Ödülleri'nde Ömür Boyu Başarı Ödülü'nü aldı . Nijerya'nın en ünlü aktörlerinden biri olarak kabul edilir. 2011 yılında, Başkan Goodluck Jonathan tarafından Federal Cumhuriyetin Emri (MFR) Üyesi olarak onurlandırıldı.

YORUMLAR
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?