A24.com.tr » yaşam » Organize İşler 2 çekimlerinde Yılmaz Erdoğan'a yoğun ilgi

Organize İşler 2 çekimlerinde Yılmaz Erdoğan'a yoğun ilgi

Organize İşler 2 çekimlerinde Yılmaz Erdoğan'a yoğun ilgi

Sevilen Türk filmi Organize İşler'in devamı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın çekimleri tam gaz devam ediyor. İstanbul'da çekilen sahnelerde Yılmaz Erdoğan'a vatandaşın ilgisi yüksek oldu.

Ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Vatandaşlarda Erdoğan'a ilgisini yoğun bir biçimde gösteriyor.

Milyonların arasında

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünü ve yönetmenliğini üstlendiği filmin 26 Haziran’da başlayan çekimleri sürüyor. Çekimler Kadıköy, Moda, İstiklal Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Mısır Çarşısı, Kapalıçarşı ve Karaköy gibi nüfusu gündüz saatlerinde milyonları aşan yerlerde yapılıyor.

Replikler unutulmadı

Çekimler sırasında bölge esnafının ve halkın Yılmaz Erdoğan’a gösterdiği yoğun ilgi, bundan 13 yıl önce vizyona giren ilk “Organize İşler” filminin repliklerinin de hâlâ dillerde olması, ekibin enerjisini yükseltiyor. Gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan Yılmaz Erdoğan, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme ricalarını geri çevirmiyor.

İstanbul başrolde

Yılmaz Erdoğan, “İstanbul’un başrolde olduğu filmimizin çekimlerinin yapıldığı yerlerde gösterilen sevginin, çekim sürecinde bize verdikleri desteğin değeri hiçbir şeyle ölçülemez” diyor.

YORUMLAR
  İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)
İyi ki doğdun Zeki Müren! (Sanat Güneşi 86 yaşında)