A24.com.tr » magazin » Once Upon a Time in Hollywood Türkçe alt yazılı fragman izle | Tarantino yeni filmi Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?

Once Upon a Time in Hollywood Türkçe alt yazılı fragman izle | Tarantino yeni filmi Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?

Once Upon a Time in Hollywood Türkçe alt yazılı fragman izle | Tarantino yeni filmi Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?

Dünyanın en iyi yönetmenlerinden biri kabul edilen Quentine Tarantino'nun yeni filmi 'Once Upon a Time in Hollywood'un afişi ve fragmanı yayınlandı. Peki film Türkiye'de ne zaman vizyona girecek?

Once Upon a Time in Hollywood fragman izle Türkçe alt yazılı. Quentin Tarantino'nun yeni filmi Türkiye'ye ne zaman gelecek hangi tarihte vizyona girecek?

Dünyaca ünlü ABD'li yönetmen Quentin Tarantino’nun yeni filmi “Once Upon a Time in Hollywood”, 23 Ağustos’ta vizyona girecek. Filmin başrollerini Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt üstleniyor.

‘Kill Bill’, ‘Rezervuar Köpekleri’, ‘Ucuz Roman’, ‘Soysuzlar Çetesi’ gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen Quentin Tarantino’nun son filmi “Once Upon a Time in Hollywood” 23 Ağustos’ta vizyona giriyor.

Tarantino’nun tarz olarak en çok “Pulp Fiction” adlı filmine yakın olacağını söylediği film, 1969’un Los Angeles’ında geçiyor.

AFİŞ YAYINLANDI

Sony Pictures, Once Upon a Time in Hollywood’un ilk resmi afişini yayımladı.

Filmde Brad Pitt ile başrolleri paylaşan Leonardo DiCaprio ve filmin yönetmeni Quentin Tarantino dün sosyal medya hesabından afişi paylaştı.

Afişte 44 yaşındaki Caprio ile 55 yaşındaki Pitt’in fotoğraflarına yapılan rötuşun fazla olması hayranlarının gözünden kaçmadı.

Sosyal medyada afişe yönelik eleştiriler sıralanırken, afiştekinin fotoğraftan ziyade resme benzediği söylendi.

Sosyal medya yorumları, Hollywood’un ünlü ikilisinin Photoshop’la aşırı değiştirildiğine işaret etti.

Charles Manson tarikatı tarafından katledilen ABD’li oyuncu Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ve onun uzun süredir çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikâyesinin anlatılacağı filmde Sharon Tate, Roman Polanski, Bruce Lee, Steve McQueen gibi dönemin önemli isimleri de hikayeye dahil oluyor.

Filmin başrollerini Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt paylaşıyor.

Filmin kadrosunda ayrıca Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth, Dakota Fanning gibi isimler de yer alıyor.

Once Upon a Time in Hollywood Teaser

Once Upon a Time in Hollywood Film Konusu

Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood'da, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olurken komşuları olan Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir. Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, öldürüldüğü tarihte 8.5 aylık hamileydi.

Once Upon a Time in Hollywood Filmi Oyuncuları

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino

Yönetmen: Quentin Tarantino
Senaryo: Quentin Tarantino
Yapımcı: Quentin Tarantino, David Heyman

YORUMLAR
  Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?
Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?