A24.com.tr » ajanda » Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Show TV ekranların bu akşam seyirci ile buluşacak olan Olur Olur: Bal Gibi Olur filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Peki Olur Olur: Bal Gibi Olur filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Olur Olur: Bal Gibi Olur filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir? | Show TV'de bu akşam yayılanacak olan Olur Olur: Bal Gibi Olur filmi izleyiciler tarafından merak edildi. Filmin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu yer alırken, senaryosunu ise Alper Kul ile Ali Kocanbay kaleme aldı. Seyircinin beğenisini kazanan filmin başrolünde Alper Kul, Ayça Varlıer, Şinasi Yurtsever ve Onur Buldu yer alıyor. Filmle ilgili en çok merak edilen konular ise Olur Olur: Bal Gibi Olur konusu ve oyuncuları oldu.

OLUR OLUR: BAL GİBİ OLUR FİLMİ KONUSU

Kendi hayatları çok da yolunda olmayan yaşam koçu Zihni ve asistanının, tek müşterileri Ali'nin hayatını son derece farklı ve yaratıcı teknikler kullanarak hayatını yoluna sokma çabalarına siz de ortak olun. Ali'nin sıradan hayatı, kalfa olarak çalıştığı eczaneye çocukken aşık olduğu Azra'nın gelmesiyle değişir. Ali, Azra'yı hiç bir şekilde tavlayamayacağını anladığı anda internette karşısına çıkan "Yaşam Koçu Zihni" ilânına, büyük bir indirimden faydalanacak "şanslı kişi" olduğuna inanarak tıklar ve ilânda yazılı adrese gider. Macera işte o zaman başlar.

OYUNCULARI KİMDİR?

Alper Kul: Ali
Ayça Varlıer: Azra
Taner Ergör: Ferhat
Şinasi Yurtsever: Zihni
Onur Buldu: Ertan
Ayten Uncuoğlu
Yılmaz Gruda
Ali Kobanbay
Selin Yeninci
Aylin Kontente
Jale Aylanç
Elif İskender
Aziz Aslan
Özgün Aydın
Mehmet Özgür
Onur Atilla

YORUMLAR
  Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri
Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri