A24.com.tr » dünya » Ölüm döşeğindeki genç kadının son isteği böyle yerine getirildi

Ölüm döşeğindeki genç kadının son isteği böyle yerine getirildi

Ölüm döşeğindeki genç kadının son isteği böyle yerine getirildi

ABD'de pankreas kanserine yakalanan ve son günlerini Washington'da bir hastanede geçiren Emily Pomeranz'ın son isteği olan milkshake, 600 km uzaklıktaki Ohio'dan hızlı teslim yöntemiyle getirildi.

ABD'li Emily Pomeranz isimli genç kadın, yakalandığı pankreas kanseri yüzünden son günlerini geçiriyor. Washington'da bir hastanede ölümü bekleyen genç kadının son isteği olan çikolata ve kahveli milkshake için sevdikleri seferber oldu. 

Kadının yakın arkadaşı Sam Klein, bu siparişi ayarlayabilmek için Ohio eyaletindeki Tommy's isimli restorana bir e-posta gönderdi.

Klein, birkaç gün sonra restoranın sahibi Tommy Fello'dan bir telefon aldı.

"Merak etmeyin, bunu gerçekleştirmenin bir yolunu bulacağız" diyerek telefonu kapatan Fello, sonrasını "Açıkçası bunu gerçekleştirebileceğimizden emin değildim" diyerek anlatıyor.
47 yıldır aynı restoranı işleten Tommy Fello, içeceği kuru buza koydu ve 123 Dolar (434TL) tutarındaki ücreti de ödeyerek 600 kilometre uzaklıktaki hastaneye "hızlı teslim" kargoladı.

HAYATINI KAYBETMEDEN 4 GÜN ÖNCE MİLKSHAKE'İNE KAVUŞTU

İçecek Pomeranz'ın geçen Cuma günü ölümünden 4 gün önce hastane odasına ulaştı.
O anlar çekilen bir fotoğrafla da ölümsüzleştirildi.
50 yaşındaki Emily Pomeranz'ın milkshake'inden yudum alırken çok mutlu olduğunu anlatan Sam Klein, kaybettiği arkadaşı hakkında şunları da söyledi:
"Emily'nin şu an bizimle olmasa bile, bu hikayenin duyulması nedeniyle insanları iyi hissettirdiği için mutlu olacağına eminim" 

YORUMLAR
  Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?
Ünlülerin gerçek isimlerini biliyor muydunuz?