A24.com.tr » magazin » Ölene Kadar final tarihi yapıyor - Son bölüm ne zaman

Ölene Kadar final tarihi yapıyor - Son bölüm ne zaman

Ölene Kadar final tarihi yapıyor - Son bölüm ne zaman

ATV'de yayın hayatına başlayan başrollerinde Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in olduğu Ölene Kadar dizisi reyting kurbanı oldu.

Perşembe akşamları Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin, ve Survivor ile yarışan Ölene Kadar dizisi final yapma kararı aldı. Reyting mücadelesine kurban giden dizi sadece 13 bölüm ekranda dayanabildi.

Başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, Tansu Biçer, Ragıp Savaş, Didem Balçın ve Lale Mansur'un paylaştığı 'Ölene Kadar' dizisi ekranlara veriyor.

DİZİYİ BAŞROLLER BİLE KURTARAMADI
Perşembe akşamları ekrana gelen Ölene Kadar, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamadı. Ekrana geldiği Perşembe akşamları, Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel, Survivor ve Çoban Yıldızı gibi zorlu rakiplerin karşısında tutunamayan 'Ölene Kadar' dizisi, geçtiğimiz hafta reytinglerde Total grubunda 23. sırada, AB grubunda ise 18. sırada yer alabildi.

13. BÖLÜMDEN SONRA DİZİ EKRANLARA VEDA EDECEK
Ölene Kadar dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 13. bölümüyle ekrana veda edecek. 13 Nisan 2017 Perşembe günü final bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin hayranları bu karara bir hayli üzüldü.

 

 

YORUMLAR
  Öğretmenler gününe ait en komik capsler
Öğretmenler gününe ait en komik capsler