A24.com.tr » magazin » Oktay Kaynarca'dan "İçmeye Devam" paylaşımı

Oktay Kaynarca'dan "İçmeye Devam" paylaşımı

Oktay Kaynarca'dan "İçmeye Devam" paylaşımı

Bir gün önce Halep'teki katliamlarla ilgili bir söz paylaşan Oktay Kaynarca, daha sonra içmeye devam deyip Engin Altan Düzyatan'ın da olduğu bir fotoğrafı paylaşınca büyük tepki aldı.

 Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın sosyal medyada içkili fotoğraf karesini 'İçmeye devam' notuyla paylaşması büyük tepkilere yol açtı.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, dün akşam aralarında 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın da olduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

"BÖYLE BİR GÜNDE İÇMEK Mİ OLUR?"

Paylaşımına 'içmeye devam' notu düşen Kaynarca'yı takipçileri uyardı. Halep'teki katliam devam ederken ve Beşiktaş'taki saldırıda 44 şehit vermişken böyle bir not düşmesine bazı takipçiler; "böyle bir günde içmek?" gibi yorum yaptı.

İşte Kaynarca'nın o paylaşımı;

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • vatandaş 2016-12-15 13:03:10

    Bazı arkadaşların belirttiği gibi. Bir Müslüman içki içmez. Allah onu insanoğluna yasakladı ise sebebi var. Ama Halepte insanlar katlediliyor , 44 şehit vermişiz. Haddim değil ama gün içme günü veya içmeye devam gibi şeyler sosyal medyada paylaşılmaz.

  • arif 2016-12-14 09:46:10

    Sanatçılar örnek kişiler olmalıdır. İçki içmek hem dinimizce yasaklanmış hem de bedene zarar verdiği bilinen kötü bir alışkanlıktır. Bu tür alışkanlıklarınızı ya bırakın ya da gizli yapın. Resmi görünce Diriliş ten soğudum.

  İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar
İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar