A24.com.tr » magazin » Off-White markası nedir | Neden çok ünlü oldu | Hangi ünlüler giyiyor

Off-White markası nedir | Neden çok ünlü oldu | Hangi ünlüler giyiyor

Off-White markası nedir | Neden çok ünlü oldu | Hangi ünlüler giyiyor

Danla Bilic'in Instagram adresinden yaptığı son paylaşımda üzerinde görülen beyaz kazağının markası ve ücreti ilgi çekti.

  Sosyal medyada yayılan bu olaya göre, Danla Bilic'in üzerindeki kazağın markası Off-White ve ücreti 2 bin 375 TL. Bu gelişmenin ardından marka hakkında araştırmalar başladı. Peki Off-White markası nedir? Türkiye'de mağazası var mı? Off-White hangi ülkenin markası? Detaylar haberimizde...

Off-White markası nedir? YouTube ve Instagram fenomeni Danla Bilic'in Instagram'dan yaptığı son paylaşım olay oldu. Üzerine giydiği beyaz kazağın markasına dikkat eden takipçileri kazağın fiyatının 2 bin 375 TL olduğunu öğrenince şok oldu. İnternette Off-White markası hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Off-White markası nedir? Nerenin markası? Hangi ülkenin? Danla Bilic'in Off-White kazağı kaç para? İşte detaylar...

OFF-WHİTE MARKASI NEDİR?

Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Kütahyalı olan Danla Bilic, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimini sürdürüyor. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile milyonlarca kişiye ulaşsa da ilk olarak Twitter'da dikkatleri üzerine çekti. Youtube’da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen oldu.

Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu. Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturdu. Danla Bilic, mesleği nedeniyle “tatlıcı” ismini verdiği sevgilisini uzun süre saklamıştı…

OFF-WHİTE NEDİR?

Sofistike bir anlayışla beraber, genç olmayı başaran ve son dönemde adına sıkça rastlar olduğumuz markalardan biri Off-White... Virgil Abloh'un Milano'da temellerini attığı marka, kendini nerede olursa olsun belli eden farklı çizgileriyle ilgi odağı olmuş durumda. 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonuna ait Binder Clip çantası ve XL çanta modasıyla beraber diyagonal çizgileriyle benzersiz olmayı başaran Diag Spray Cut Flap, yeni “It Bag” olmaya kesinlikle aday. Bu ünvanla beraber Abloh'un ayrıntılara verdiği önem çantalarla birlikte de gözler önüne seriliyor. Peki Off-White, moda dünyasının en hızlı yükselen markalarından biri olmayı nasıl başardı?

- Kanye West'in kreatif direktörü olması moda dünyasındaki önlemez yükselişinin önünü açmışa benziyor.

- 2015 yılında yılın en prestijli ödüllerinden LVMH( Prize for Young Fashion Designers) finalistlerinden biri olması, ödülü kazanamasa bile Virgil Abloh'un ne kadar yetenekli olduğunu kanıtladı.

- Abloh Off-White için ilk başta sadece erkek giyimi üzerine koleksiyonları satışa sunsa da, 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla kadınlar için de dikkat çekici parçalar tasarladı.

- Sokak modasının lüks giyim çizgileriyle buluşması Off-White'ı en çekici kılan taraflardan biri.

- Moncler, Levi's, Nike gibi önemli markalarla yaptığı işbirlikleriyle Off-White, moda dünyasında yerini sağlamlaştırdı.

YORUMLAR
  Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...
Aydın Boysan: Yıllar bana o kadar çok şey öğretti ki...