A24.com.tr » dünya » Obama'nın kızı sevgilisiyle uygunsuz şekilde yakalandı

Obama'nın kızı sevgilisiyle uygunsuz şekilde yakalandı

Obama'nın kızı sevgilisiyle uygunsuz şekilde yakalandı

Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, futbol maçı öncesi kamp kurulan alanda sevgilisiyle dudak dudağa romantik anlar yaşarken görüntülendi.

 Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama, bu kez sevgilisiyle yaşadığı romantik anlar nedeniyle konuşuluyor.

ABD'DE GÜNDEME OTURDU

Harvard ile Yale arasında her yıl düzenlenen futbol maçı öncesi kamp kuran öğrenciler, birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Barack Obama'nın bu yıl Harvard Üniversitesi'nde eğitim hayatına başlayan büyük kızı Malia Obama, organizasyondaki görüntüleriyle gündeme oturdu.

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

19 yaşındaki Malia'nın, maç öncesi gizemli bir gençle öpüşürken görüntülenmesi organizasyondan daha çok konuşuldu.
Malia'nın aynı gün sigara içerken kameralara yakalanması konuşulan başka bir konu oldu. Malia, 2016'da Lollapalooza'da uyuşturucu kullanırken görüntülenmişti sonrasında giydiği "Sigara öldürür" yazılı tişört ile çok konuşulmuştu.

GİZLİ SERVİS KORUMASINDALAR

Barack Obama, geçtiğimiz yıl kızları Malia (19) ve Sasha'nın (16) erkeklerle görüşmeye başladığını söylemişti. Obama kızlarının 'Gizli Servis' korumasında olduğuna dikkat çekerken, "O adamların yapabileceği çok şey var." şeklinde bir de şaka yapmıştı.

İkili böyle görüntülendi;

YORUMLAR
  iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...
iPhone 8'in bu sefer fiyat bilgileri sızdırıldı! iPhone 8 Kaç Lira olacak? iPhone 8 Fiyatları...