A24.com.tr » magazin » O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özelde hangi ünlüler alacak

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özelde hangi ünlüler alacak

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özelde hangi ünlüler alacak

Geçtiğimiz sene bomba gibi konuklarla yılbaşında izleyenlere keyifli anlar yaşatan O Ses Türkiye, bu sene de bomba gibi konuklarla yılbaşı gecesini neşeli hale getirmeye çalışacak.

 Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez programlarından biri haline gelen O Ses Türkiye, bu sene de birbirinden ünlü konuklarıyla ekranlarda fırtına gibi esecek.

O Ses Türkiye yarışmasının 2017 yılbaşı özel bölümünde yarışacak ünlü isimler belli olmaya başladı.

TV8’in yılbaşı ekranında yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde, her yıl olduğu gibi bu sene de ünlü isimler yarışacak.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği, jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan – Hakan Oğuz’un yer aldığı programın yılbaşı özel bölümünde bu yılda da ünlüler geçidi yaşanacak. Gelen habere göre programın en ilginç konukları ise, son dönemin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, 31 Aralık Cumartesi akşamı tv8’de!

O Ses Türkiye’nin geçen sene yayınlanan yılbaşı özel bölümünde ise Turabi Çamkıran, Emre Kınay, Barış Falay, Aras Bulut İynemli, Erkan Can, Büşra Pekin, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Tümer Metin, Gürkan Uygun, Ezgi Mola, Büşra Pekin, Paramparça’nın genç oyuncuları Alina Boz ve Leyla Tanlar, Zafer Algöz, Aslı Enver, Hande Subaşı ve Hidayet Türkoğlu, İsyan şarkısıyla sosyal medyada ünlenen Ahmet Parlak, 3 Adam İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler sahne almıştı.

YORUMLAR
  Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler
Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler