A24.com.tr » magazin » Nursel Ergin'in erkekler hakkında ki şaşırtan düşüncesi (Nursel Ergin kimdir?)

Nursel Ergin'in erkekler hakkında ki şaşırtan düşüncesi (Nursel Ergin kimdir?)

Nursel Ergin'in erkekler hakkında ki şaşırtan düşüncesi (Nursel Ergin kimdir?)

Emre Saygı'nın sunduğu "Hadi Be" programına konuk olan Nursel Ergin'in erkekler hakkında yaptığı iddialar şaşırttı.

Erkeklerin kadınlardan daha fazla dedikoduyu sevdiğini söyleyen Nursel Ergin, “Dedikodu yapmam diyen yalan söyler. Ama erkekler bizden daha beter. Mesela eşimin en az beş grubu var, neler dönüyor orada. Benim çok erkek arkadaşım var, çok fenasınız.” dedi.

Nursel Ergin Kaç yaşında ve nereli?
Demet Akalın ile arasında yaşanılanların ardından Murat Akyer ile evlenen Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın 'Var Mısın Yok Musun?' yarışmasıyla kısa bir zamanda üne kavuşan Nursel Ergin, iş adamı Murat Akyer ile önceki akşam evlenmiş ve hayatını birleştirmişti. Nursel Ergin'in "Her şeye rağmen evlendik" sözleri Demet Akalın'ın tepkisine neden oldu. İşte Ergin ile ilgili merak edilen her şey.

Nursel Ergin’in iş adamı Murat Akyer ile geçtiğimiz hafta evlenmişti. Ergin’in “Her şeye rağmen evlendik” sözleri Demet Akalın’ın tepkisine neden olmuştu. Peki Nursel Ergin kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Nursel Ergin’le ilgili merak edilenler…

NURSEL ERGİN KİMDİR?

İsmini ‘Var mısın yok musun?’ isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var. 2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan ‘Var mısın Yok musun?’ adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir. Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

 

YORUMLAR
  Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)
Münir Özkul'u unutulmaz filmleri (Yeşilçam ustası hayatını kaybetti)