A24.com.tr » magazin » Nuri Alço'dan uyuşturucu eleştirisi: Otel odalarında alem yapıyorlar

Nuri Alço'dan uyuşturucu eleştirisi: Otel odalarında alem yapıyorlar

Nuri Alço'dan uyuşturucu eleştirisi: Otel odalarında alem yapıyorlar

Geçtiğimiz günlerde Aydemir Akbaş'ın uyuşturucu çıkışından sonra bir yenisi de usta oyuncu Nuri Alçodan geldi. Alço, "Uyuşturucuya para yetişmez. Otel odalarında sabaha kadar alem yapıyorlar" dedi.

Usta oyuncu Nuri Alço, 'Hayalimdeki Köy' filminin tanıtımda gecesinde görüntülendi. Kamera karşısına çıkan Alço ilginç açıklamalarda bulundu. Usta isim genç oyuncular için,  "Uyuşturucuya para yetişmez. Otel odalarında sabaha kadar alem yapıyorlar" dedi.

Buna benzer bir açıklama geçtiğimiz haftalarda usta oyuncu Aydemir Akbaşta'n gelmişti. Akbaş, "Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa sopa! 5 yıl tıkıyorsun içeri bak nasıl düzeliyorlar." demişti.

İLGİLİ HABER Aydemir Akbaş: Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor Aydemir Akbaş: Herkes setlerde uyuşturucu kullanıyor

"OTEL ODALARINDA SABAHA KADAR ALEM YAPIYORLAR"

Filmin tanıtımına katılan usta oyuncuların açıklamaları davete damga vurdu. Nuri Alço genç oyuncuları hedef alarak şunları söyledi: "Genç arkadaşlar parayı bulunca şımarıyor. Ama uyuşturucuya para yetişmez. Her içici bir satıcıdır. Yeni nesil oyuncular otel odalarında buluşup sabahlara kadar alem yapıyor. Çok kişiyi uyuşturucu batağından kurtardım."

"İŞ TERBİYELERİ YOK"

Eşref Kolçak'ta yeni nesil meslektaşları için, "İş terbiyeleri yok. Selam bile vermiyorlar. Oyunculukları kötü. Yeni yönetmenler bizden korkuyor" dedi.

YORUMLAR
  2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)
2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)