Nukhet Duru ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'te
Saat: 18:06

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu Nükhet Duru özel hayatıyla ilgili sorulara samimi yanıtlar verdi.
Kariyerindeki başarılarıyla yıllara meydan okuyan Nükhet Duru “Kısa sürede yok olanlar ya da yeterli etkiyi yaratamayanlar kendilerine yatırım yapmayanlar oluyor. Vuslatı, başarıyı, parayı acele istiyorlar ama o tür bir başarı sadece bir sene sürer” diyerek mesleğe yeni adım atanlara tüyolar veriyor.
Kariyer yolculuğundaki iniş-çıkışlara da değinen Duru “Başkalarının bana biçmek istediği elbiseleri asla giymedim. İnsan kendine inanırsa, benim gibi inatçı olursa, vazgeçmez ve çok çalışırsa bunu sağlıyor” diyor.
Günümüz aşkları hakkındaysa şunları söylüyor: “Ben sevmeden sevişmeye karşıyım. Sevmeden sevişmeler yaşanıyor, kimse birbirini tanımadan hoppa yatıyorlar, o güzel değil. Devamı gelir mi diye takip ediyorum, ‘Aa bitti’ diyorlar.”