Nizolive'den yüksek polifenollü zeytinyağı
Saat: 17:41

Erken hasat ve soğuk sıkım teknolojisiyle ürettiği zeytinyağlarıyla, polifenol içeriğini en üst düzeyde koruyan Nizolive, bağışıklık sisteminin desteklenmesine katkı sağlıyor.
Tüketiciler için lezzetli ve güvenilir bir seçenek sunan Nizolive, zeytinyağında kaliteyi ve doğallığı bir araya getiriyor.
Bilinçli tüketiciler, satın alacakları ürünlerin, artık sadece lezzete değil, üretim koşullarına, çevresel etkilere ve sağlık açısından faydalarına da önem veriyor. Geleneksel tarım bilgisi ile modern kalite yönetimini bir araya getiren Nizolive, uluslararası geçerliliğe sahip sertifikaları, çevreci üretim sistemi, yüksek polifenol içeriğiyle sofralara lezzet katıyor.
Her yemeğe sağlıklı bir dokunuş katıyor
Polifenoller raf ömrünü uzatmanın yanı sıra, kalp sağlığını koruyor, iltihaplanmayı azaltıyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Bu doğal antioksidanların zeytinyağında maksimum seviyede korunabilmesi için özel olarak geliştirdiği erken hasat – soğuk sıkım teknolojisiyle üretim gerçekleştiren Nizolive, zeytinyağlarında, yüksek polifenol içeriğinin korunmasına özen gösteriyor. Duyusal analizlerle profesyonel paneller tarafından test edilerek teyit edilen Nizolive zeytinyağları, tüm bu özellikleriyle salatalara, mezelere ve yemeklere lezzet dolu bir dokunuş katıyor.
Zeytin posaları doğal gübreye dönüştürülüyor
ISO 9001 sertifikasıyla, ürün kalitesinde istikrarı ve müşteri memnuniyetini garanti altına alan Nizolive, ISO 22000 sertifikasıyla, gıda güvenliği risklerinin ortadan kaldırılmasını sağlıyor, ISO 14001 sertifikasıyla da, çevreye duyarlı üretim politikaları benimsenerek doğal kaynakların korunması sağlıyor. Su ve enerji tüketimini azaltarak, güneş enerjisiyle çalışan atık yönetim sistemleri kullanan Nizolive, çevresel etkisini en aza indiriyor. Zeytin posalarını doğal gübreye dönüştürerek döngüsel tarıma da katkı sağlıyor.