A24.com.tr » ajanda » Niloya Minik Dostları ile Buluşuyor

Niloya Minik Dostları ile Buluşuyor

Niloya Minik Dostları ile Buluşuyor

Ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le beraber minik dostları ile buluşmak için gün sayıyor.

Çizgi kahramanlar, dillerden düşmeyen şarkıları eşliğinde sahneye sundukları ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ kapsamında İstanbul’da eğlenceli bir o kadar da macera dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Çocuklara aileleriyle birlikte geçirebilecekleri keyifli zaman sunan müzikal, eğitici öğretici mesajları ile büyük beğeni topluyor.

YouTube’da 4 buçuk milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanan Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle mutluluk dünyasının kapılarını açmaya devam ediyor. Eğitici öğretici içerikleri ile sadece çocukların değil ailelerin de tercihi olan çizgi kahramanlar, sahne gösterileri, müzikleri ve macera dolu olay örgüsünden oluşan ‘Sürpriz Yumurta Müzikali’ ile izleyenleri keyif veren bir yolcuğa çıkaracak. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları 19 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Trump AVM Sahne’de sevenleri ile bir araya gelecek.

Maceralarını Sahneye Aktaracak

Nehir kenarında bir köyde yaşayan, doğayı, hayvanları çok seven, öğrendikçe mutlu olan Niloya, İstanbul’da minik dostlarına bambaşka bir deneyim yaşatacak. Niloya ile arkadaşı Mete tesadüfen buldukları ve yumurta olduğundan emin oldukları renkli bir sürprizle karşılaşırlar. Buldukları şeyin neyin yumurtası olduğunu bulmak için eğlenceli ve maceralı bir yolculuğa çıkarlar. Günün sonunda ise beklemedikleri bir cevap ile karşılaşırlar. 

YORUMLAR
  Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!
Nokia yeni özelliği ile Selfie'nin ipini çekti!