A24.com.tr » medya » Nihat Hatipoğlu'nu şok eden silikon sorusu

Nihat Hatipoğlu'nu şok eden silikon sorusu

Nihat Hatipoğlu'nu şok eden silikon sorusu

Ramazan ayının klasikleri arasında yerini alan Nihat Hatipoğlu, bir kadın izleyicinin "Silikon taktırmak günah mıdır?" sorusu karşısında şok oldu.

Ünlü ilahiyarçı Porf Dr. Nihat Hatipoğlu, 'Nihat Hatipoğlu ile Sahur' programında izleyicilerinin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Bir kadın izleyicisinin "Silikon taktırmak günah mıdır?" sorusuna "Vücudunda çökme olan hanımefendiler kocalarıyla iyi muhabbet olsun diye taktırabilir" diye yanıt verdi.

Ayrıntılı bir açıklamada bulunan ünlü ilahiyatçı, "Estetikle ilgili bir soru bu. Yaradılışı ciddi anlamda değiştirecek müdahaleler, tıbbi müdahaleden çok estetik müdahaledir. Bu çok hoş karşılanmıyor. Ama diyelim ki; bir hanımefendinin doğumla beraber, doğumdan sonra vücudunda önemli bir çökme başladı. Bu da aileyi rahatsız ediyor. Bu da karı-koca arasında sorun oluyor. Hanımefendi eşiyle daha iyi bir muhabbet olsun diye hanımefendinin bu tür müdahalalerde bulunması dinen caiz olabilir" ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, "Ancak bazı estetikler yapılıyor. Bir müddet sonra vücutta, yüzde bir değişliklik meydana getiriyor. Güldüğü, ağladığı belli olmuyor. Allah zaten insanı güzel yaratmış. O güzel yaratılmış olan simayı bozmak doğru değildir. Zaruri olan, ailenin devamı için gereken estetik olabilir. Ancak modaya dönüşmüş olan estetikler tasvip edilmiyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Melahat 2017-06-20 23:41:10

    Bacım kaşlarını aldırmışsın, dudağını patlatmıssın. Silikonları da takdır kemale er. Tabii hiç istemeyiz ama ameliyat ameliyattır, masada kalmak da var. Olurda ruhu masada teslim edersen, Nihat Hatipoğlu hocam ruhsat vermişti diye Yüce Yaratıcının karşısında kendını savunursun artık.

  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...