A24.com.tr » medya » Nevşin Mengü'nün sorusuna, Adnan Oktar'dan şok yanıt! "Homoseksüel lobisi beni kıskanıyor"

Nevşin Mengü'nün sorusuna, Adnan Oktar'dan şok yanıt! "Homoseksüel lobisi beni kıskanıyor"

Nevşin Mengü'nün sorusuna, Adnan Oktar'dan şok yanıt! "Homoseksüel lobisi beni kıskanıyor"

RTÜK'ün Internet yasakları ile gündeme gelen ve Kedicikleri ile olan samimiyeti insanları rahatsız eden Adnan Oktar, Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı...

RTÜK'ün internet yayınlarına el atmasının en büyük gerekçelerinden biri olan Adnan Oktar'ın kanalı şikayetlere ve tepkilere yol açsada yayın hayatına son hız devam ediyor. Nevşin Mengü bu olayın başlangıcını, varacağı noktayı ve gerçeklerini araştırmak adına Adnan Oktar ile bir röportaj yapmış.

İnternet yayınlarına RTÜK denetimi tartışmalarının merkezindeki Adnan Oktar ile DW Türkçe adına görüşen Nevşin Mengü, kamuoyunda 'Kedicikler' olarak bilinen kadınların artık Oktar'ın programlarında yer almayacağını belirtti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Oktar'a 'akli dengesi bozuk' ifadesini kullanmasıyla başlayan ve Oktar'ın "Kerhanelerden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor" ifadesiyle alevlenen tartışma sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) internetten yayınlanan programlara da müdahalesi gündeme geldi.

Gazeteci Nevşin Mengü de internetten yayın yapan ve tartışmanın odağındaki Oktar'ın programlarının yayınladığı A9 kanalına bir ziyaret gerçekleştirdi.

'KONU BENİMLE BAĞLANTILI DEĞİL'

Bu ziyarette Oktar, Mengü'ye kamuoyunda 'kedicikler' olarak bilinen kadınların programlara çıkmadığını belirterek "Konu kökünden hallolmuş durumda" dedi. Oktar, "Bu konuda benimle ilgili bir bağlantı olmadığına netleştiğine göre başka nereyle bağlantılıysa oraya bakmak lazım" ifadelerini de sözlerine ekledi.

'HOMOSEKSÜEL LOBİSİ BENİ KISKANIYOR'

Oktar, programına katılan kadın ve erkeklerin kendilerini sevdiğini söylerken "Beni kıskanıyorlar" dedi ve bu kıskanan kişilerin 'homoseksüel lobisi' ile 'İngiliz derin devleti' olduğunu savundu. Oktar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunlar çeşitli makamlara gelerek beni durdurma, hatta tutuklama tavsiyesi gibi konuşmalar yaptılar. Bunların baskı gücü çok yüksek. Homoseksüel lobisi de çok yangınlar. İngiliz derin devleti içerisinde bu homoseksüel lobisi."

'ŞEYH İŞLERİNİ BİLMEM'

Ayrıca Mengü, Adnan Oktar'a “Siz şeyh misiniz” sorusunu yöneltti. Oktar ise bu soruyu reddederek “Ben bilmem böyle işleri” diyerek yanıt verdi.

Mengü, konuyu DW Türkçe'de İrfan Bozan ile Bire Bir programında değerlendirdi.

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!