A24.com.tr » eğitim » Nevşehir 10 ocak 2019 okullar tatil mi | Nevşehir'de yarın (perşembe) okul var mı | Nevşehir Valiliği resmi açıklama

Nevşehir 10 ocak 2019 okullar tatil mi | Nevşehir'de yarın (perşembe) okul var mı | Nevşehir Valiliği resmi açıklama

Nevşehir 10 ocak 2019 okullar tatil mi | Nevşehir'de yarın (perşembe) okul var mı | Nevşehir Valiliği resmi açıklama

Nevşehir'de yarın okullar tatil mi? Nevşehir 10 Ocak 2019 perşembe okul tatil mi? Nevşehir Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte cevabı...

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrencilerde tatil beklentisi oluştu. Peki Nevşehir'de perşembe günü okullar tatil mi?

NEVŞEHİR'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (10 OCAK 2019 perşembe)

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı belde ve köylerde okullar tatil edildi.

Acıgöl Kaymakamlığı tarafından açıklamada, "Acıgöl ilçemiz köy yollarında görülen olumsuz koşullar ve buzlanma tehlikesine karşı taşımalı eğitim, belde ve köy okullarımızda eğitime 10.01.2019 tarihinde bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca tüm hamile ve engelli personel bir gün süreyle idari izinli sayılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Güncel bilgi için aşağıdaki valilik hesabına ait linki kontrol edebilirsiniz.

VALİLİĞİN RESMİ SAYFASI (TIKLAYINIZ)

TÜRKİYE GENELİNDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; doğu kesimlerdeki genellikle kar, Doğu Karadeniz kıyıları ile Şanlıurfa çevrelerinde yağmur şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerinden itibaren ülkemizi terk etmesi bekleniyor. Kar yağışlarının Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yoğun olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren ülkemizin, batı kesimlerinden başlayarak Orta Akdeniz'den gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Akşam ve gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve batısı, Kıyı Ege ile Antalya ve Manisa çevrelerinde görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir, Muğla, Çanakkale ile Aydın ve Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege ve Marmara’da güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

MARMARA

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batı, gece saatlerinde sonra kuzey ve batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Çanakkale çevreleri ile Balıkesir’in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bölge genelinde bu sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra kıyı kesimleri ile gece saatlerinden sonra Manisa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren İzmir, Muğla çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı zamanla batı kesimleri çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı az bulutlu, sabah saatlerinde doğusu ile akşam saatlerinden sonra batı kesimlerinin çok bulutlu, sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı, akşam saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur; iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı, akşam saatlerinden sonra parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri ile Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Adıyaman ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

YORUMLAR
  Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...
Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...