A24.com.tr » medya » Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan'ın çözüm sürecinde attığı tweetler yeniden gündemde

Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan'ın çözüm sürecinde attığı tweetler yeniden gündemde

Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan'ın çözüm sürecinde attığı tweetler yeniden gündemde

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Hatay'daki askeri birlikleri ziyaret eden kafilede yer alan Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan'ın 'çözüm süreci' döneminde attığı tweetler yeniden gündemde.

Afrin operasyonunun yürütüldüğü Hatay'daki askeri birlikler önceki gün sanat ve medya dünyasının tanıdık simalarını ağırlamıştı. Erdoğan'ın liderlik ettiği kafilede yer alan Habertürk yazarı Nagehan Alçı ve Sabah yazarı Hilal Kaplan'ın çözüm sürecinin söz konusu olduğu yıllarda TSK'nın PKK'ya yönelik operasyonları için attığı tweetler yeniden gündemde.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın askere destek için sınıra gitmesi büyük tepki çekti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Orgeneral Hulusi Akar'la Mehmetçiğe moral vermek için Hatay'a giden ünlüler kafilesinde yer alan ikili daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhinde çok ağır mesajlar paylaşmışlardı. 

Alçı, daha önce Twetter hesabından "Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de güneydoğu'daki gaziler için marif takviminde soyunsun!" mesajını paylaşmıştı. Alçı'nın 2010'da yaptığı bu skandal paylaşım o dönem de tepki çekmişti. Yazılarında da sık sık TSK'yı ve Mehmetçiği eleştiren Alçı'nın askerlerle aynı fotoğrafta yer alması dikkat çekti.
 

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan bir tweetinde "TSK, gerçekten Peygamber Ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi?" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

YORUMLAR
  Selfie Müzesi ziyaretçilerini bekliyor
Selfie Müzesi ziyaretçilerini bekliyor