A24.com.tr » ajanda » Myrtle Corbin kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç? (4 bacaklı, 2 rahimli kadın)

Myrtle Corbin kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç? (4 bacaklı, 2 rahimli kadın)

Myrtle Corbin kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç? (4 bacaklı, 2 rahimli kadın)

Anne karnında ikiz kardeşi gelişmediği için onun kardeşleriyle beraber 4 ayaklı dünyaya gelen Myrtle Corbin merak konusu oldu. Peki Myrtle Corbin kimdir?

4 ayaklı, 2 rahimli dünyaya gelen Myrtle Corbin'in hayat hikayesi merakla araştırılıyor. Myrtle Corbin kimdir? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

Josephine Myrtle Corbin kimdir?

Josephine Myrtle Corbin, 12 Mayıs 1868 yılından ABD'nin Tennessee eyaletinin Lincoln County kentinde dünyaya gelmiştir. Onu diğer insanlardan farklı kılan özelliklerinin başında ise 4 bacaklı olması geliyordu.

Josephine Myrtle Corbin, dipygus olarak doğmuş Amerikalı bir konser sanatçısıydı.

Corbin, yapılan bir nüfus sayımında insanların dikkatini çekmişti. Çünkü anne karnında iken ikizi olan kız kardeşi gelişemediği için kız kardeşinin ayakları ile birlikte doğmuştu.

İşin en ilginç yanı ise Corbin'in kız kardeşine ait olan ayakları kendisi de kontrol edebiliyordu. Kendisine ait olmayan ayakları kullanabilmek için uzun süre uğraşan Corbin, en sonunda bunu başarmıştı.

Bu özelliği ile dikkat çeken Corbin, daha sonra haftalık 450 dolar ile P.T Barnum’un şirketlerinden birinde işe başlamış ve ünü yayılmaya devam etmişti. 

Daha sonra Dr.Clintonn Bicknell ile evlenen Myrtle'ın bir sırrı daha ortaya çıkmıştı. Aslında ikiz kız kardeşine ait olan bedenin rahim ve cinsel organ kısmıda vardı. Bu durum doktor olan eşinin dikkatini çekmişti. Bu konu ile ilgili araştırma yapmak isteyen Dr.Clintonn Bicknell durumu arkadaşları George M. Gould ve Walter L. Pyle paylaştı. Daha sonra Myrtle'ın iznini alan Dr. Bicknell yaptığı araştırmalar sonucunda Myrtle'ın bedeninde bulunan ikiz kız kardeşine ait bedenin adet gördüğü ve hamile kalabileceğini ortaya koydu.

Myrtle Curbin’in 5 çocuğu vardı ve söylenenlere göre 3′ü kendi rahminden, diğer 2′si de kız kardeşinin rahminden dünyaya gelmişti.

YORUMLAR
  En komik whatsapp konuşmaları
En komik whatsapp konuşmaları