A24.com.tr » medya » Mustafa Kartoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mustafa Kartoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Mustafa Kartoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bugün Google aramalarında en çok merak edilen kişilerden biri Mustafa Kartoğlu oldu. Peki Mustafa Kartoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi partil?

Habertürk ekranlarından yer alan Ebru Baki'nin sunduğu "Para Gündem" programında konuk olarak çıkan Mustafa Kurtoğlu yaptığı yorumlarla gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yaşanan ekonomik durumları yorumlayan Kurtoğlu, vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki Mustafa Kurtoğlu kimdir?

Mustafa Kartoğlu kimdir?

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu.

1968 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen Mustafa Kartoğlu aslen Rize, Çayeli İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Yengeç burcudur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden 1990 yılında mezun olmuştur. Eğitim döneminde iken çeşitli dergi ve gazeteler ile Anadolu Ajansı bünyesinde stajyer muhabir olarak görev almıştır. Daha sonra sektör dergileri yayınlamış ve yönetmiştir.

Bir dönem kurumsal basın müşavirliği görevini üstlenmiş ardından, Yeni Şafak, Akşam ve Star gazeteleri bünyesinde görevler üstlenmiştir. Geçmişten günümüze editör, muhabir, haber müdürü, yazı işleri müdür ve genel yayın yönetmen yardımcılığı gibi bir çok görevde bulunmuştur.

Usta gazeteci, yazar Mustafa Kartoğlu ayrıca çeşitli üniversitelerde ders ve konferanslar vermiş, günümüzde Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı olarak çalışmalarını sürdürmekte diğer bir yandan ulusal haber kanallarında programcı ve yorumcu olarak yer almıştır.

 

Mustafa Kartoğlu son olara Akşam Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği yapmaktadır.

 
YORUMLAR
  Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?
Kadir İnanır ile özdeşleşen bir olgu: Kadirzm ne demek?