A24.com.tr » magazin » Mustafa Ceceli'nin yalanı ortaya çıktı

Mustafa Ceceli'nin yalanı ortaya çıktı

Mustafa Ceceli'nin yalanı ortaya çıktı

"Dünya nimetleriyle işim olmaz" deyip Etiler'de "Ferrari" marka lüks otomobille görüntülenen şarkıcı Mustafa Ceceli, 2 milyon TL'lik aracın arkadaşına ait olduğunu, sadece test ettiğini söylemişti.

Mustafa Ceceli, Etiler'deki son model Ferrari'yle objektiflere takıldı. 'Hacı' lakaplı şarkıcı, direksiyon başına geçerek gazetecilere poz verdi. 'Kurallara uyup, kemerimizi takıyoruz' diyen Ceceli, otomobilin emanet olduğunu söyledi.

KİM İSTEMEZ Kİ...

Arkadaşına ait aracı test ettiğini belirten şarkıcı, "Kim istemez ki böyle bir otomobili olsun? Asfaltı ağlatmak bana göre değil. Hızı severim ancak trafiğe kapalı alanda yapabilirim" şeklinde konuştu.

KENDİSİNE AİTMİŞ

Ceceli'nin "Arkadaşımın" dediği 620 bin euroluk (yaklaşık 2 milyon TL) Ferrari'nin kendisine ait olduğu öğrenildi. 

Daha önce "Dünya nimetleriyle işim olmaz" şeklinde açıklamalar yapan Ceceli'nin bu açıklamalarına şarkıcı Arto da sosyal medya hesabından, 'Bayılıyorum böyle mütevazi dindar sanatçı arkadaşlarıma harikasın sevgili bu dünyanın nimetleriyle aslaa işi olmayan dostum @mustafaceceli' sözleriyle eleştirdi.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 4 yorum yapıldı.
  • rabia 2017-02-10 17:43:20

    mustafa ceceli ye yalancı demeye hakkınız yok magazinde çok sıkışıyor belkide söylemek istemiyodur

  • Eyüp İliş 2016-11-07 18:22:29

    Sizin ona yalancı demeye hakkınız yok saten ayrıca o arabanın 2 milyon tl olduğunu söylemedi sonradan gerçek fiyatını belirtti sateen.Arkadışımın arbası derken de belki arabayı test ediyodu işin aslına hep kötü yerden bakmamak lazım biraz iyi yönden de bakılmalı bu arda insanların ayıplarını armayın

  • MERVE 2016-11-07 12:58:44

    MAGAZİNDE ÇOK SIKIŞTIRIYO YANİ SÖYLEMEK İSTEMİYEBİLR

  • YÜSRA 2016-11-07 12:55:44

    YANİ BÖYLE BİRŞEY DEDİYSE BİLDİGİ VARDIR İSTEDİGNİ SÖYLEMEK ZORUNDA DEGİL CECELİ HAYRANI OLARAK ARKASINDAYIM.

  Bilgisayarı ile evlendi
Bilgisayarı ile evlendi