A24.com.tr » yaşam » Muş'ta yolcu otobüsü dereye yuvarlandı:6 Ölü, 20 yaralı

Muş'ta yolcu otobüsü dereye yuvarlandı:6 Ölü, 20 yaralı

Muş'ta yolcu otobüsü dereye yuvarlandı:6 Ölü, 20 yaralı

Muş'ta seyir halindeki yolcu otobüsü, yol kenarındaki dereye uçtu. Yürek yakan kaza sonucunda 6 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi ise yaralandı.

 Sabah saatlerinde Muş'tan gelen kaza haberi herkesi yıktı.

Muş'ta yolcu otobüsünün dereye uçması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

KARA YOLUNUN KENARINDAKİ DEREYE UÇTU

Kaza, Muş- Solhan karayolu üzerinde meydana geldi. Hatay'dan Muş istikametine gitmekte olan özel bir firmaya ait A.Ö. yönetimindeki yolcu otobüsü, bilinmeyen bir sebeple karayolunun kenarındaki dereye uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Muş ve Solhan'daki hastanelere kaldırıldı.

SİVAS'TA DA FECİ KAZA: 15 YARALI

Öte yandan bir yakınlarının Ağrı'daki cenazesine katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkanları taşıyan Özdemir İsmiçoğlu yönetimindeki otobüs, D-100 karayolunun Koyulhisar ilçesi Yemişli mevkisinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada sürücü ile otobüste bulunan Kerem (33), Sefer (44), Ayşe (22), Ummugülsüm (20), Mehmet Hanife (46), Adile (36), Kıymet (74), Murat (22), Gülten (42) ve Musa Demir (5) ile Tahsin Engiz (44), Hediye Yiğit (47), Bediha Engiz (58), Sadık Aydoğmuş (36) ve Allahverdi Yiğit (55) yaralandı.

YORUMLAR
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu