A24.com.tr » yaşam » Muş'ta yarın okullar tatil mi 28 Şubat 2019 Perşembe | Muş Valiliği resmi açıklama

Muş'ta yarın okullar tatil mi 28 Şubat 2019 Perşembe | Muş Valiliği resmi açıklama

Muş'ta yarın okullar tatil mi 28 Şubat 2019 Perşembe | Muş Valiliği resmi açıklama

Muş’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın yani 28 Şubat Perşembe günü okullar tatil mi? Muş Valiliğinden tatil açıklaması geldi mi? İşte detaylar...

Muş'ta akşam saatlerine doğru etkili olmaya başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar nedeniyle bazı bölgelerde ulaşımda da zorluklar yaşanıyor. Kar yağışı nedeniyle öğrenciler tatil beklentisi içine girdi. Peki okullar yarın tatil mi? Valilikten resmi açıklama yapıldı mı?

MUŞ'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (28 ŞUBAT 2019)

Muş Valiliği şu ana kadar herhangi bir tatil açıklaması yapmadı. Ancak her an tatil haberi gelebilir.

VALİLİK RESMİ SAYFASI (TIKLAYINIZ)

METEOROLOJİ'DEN UYARI GELDİ

Muş'ta akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ve şiddetli rüzgar hayatı zorlaştırıyor. Kar yağışının yarın da sürmesi bekleniyor.

Ayrıca edinilen bilgiye göre, yapılan meteorolojik uyarıda Erzurum'da bu gece yarısından itibaren yarın akşam saat 18.00’e kadar Tekman, Karayazı. Hınıs, Karaçoban ve Çat ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı ve tipi beklendiği belirtilerek vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Kuvvetli kar yağışı ve tipi ile birlikte yağış sonrası buzlanma, don ve görüş mesafesinde azalma gibi durumlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

YORUMLAR
  Vatan Şaşmaz'ın katili olduğu sanılan Filiz Aker kimdir?
Vatan Şaşmaz'ın katili olduğu sanılan Filiz Aker kimdir?