A24.com.tr » yaşam » Muratın annesi babası kim - Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar kimdir?

Muratın annesi babası kim - Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar kimdir?

Muratın annesi babası kim - Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar kimdir?

Show tv ekranlarında yayınlanan Artık Susma programında annesinin ortaya çıkması için programda bulunan Murat'ın şimdi de babası merak ediliyor. Artık Susma Murat'ın babası kim, Murat'ın annesi kim?

Gündeme bomba gibi düşen ve magazin dünyasını olduğu kadar televizyon camisasını da alt üst eden Muratın babası kim ve Muratın Annesi kim? sorusunu soran ve cavap arayan Seda ve Uğur ile Artık Susma programı eleştirilerin odağına oturdu.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Artık Susma programında gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Murat'ın annesinin Hale Soygazi olduğu iddiaları kuvvetlenirken, Hale Soygazi DNA testi için hodri meydan dedi. Bu arada Hale Soygazi, hakkında yapılan bu iddialardan dolayı Seda Sayan ve programını mahkemeye verdi. Artık Susma yayınlanan son bölümünde annesinin ardından şimdi de Murat'ın babası kim? Sorusu akıllarda dolaşmaya başladı.

İLGİLİ HABER Artık Susma Muratın annesi kim | 7 Kasım 2017 Artık Susma Muratın annesi kim | 7 Kasım 2017

Artık Susma Murat'ın babası kimdir, ne iş yapar? Artık Susma isimli programda annesinin Yeşilçam oyuncusu olduğunu söyleyen Murat aslında annesinin kim olduğunu biliyor ama onun tek isteği annesinin kendi kendine ortaya çıkıp 'Murat benim oğlum' demesini istiyor. O dönemlerde böyle bir olay çok konuşulmuştu. Murat'ın babasının kim olduğu noktasında sosyal medyada iddialar gündeme geldi. Bir kullanıcı Murat'ın babasının Saklambaç gazetesinin sahibi olduğunu söyledi.

İLGİLİ HABER Artık Susma Murat'ın annesi kim iddialar doğru mu? Artık Susma Murat'ın annesi kim iddialar doğru mu?

Murat'ın yanına gelen Mehmet isimli kişi Murat'ın annesinin babasını canlı yayında söyledi. Soyadını Soygazi demesinden hemen sonra Seda Sayan ve Uğur Arslan büyük şok yaşarken canlı yayında hemen reklama gidildi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...