A24.com.tr » magazin » Murat Başoğlu ile boşandığı eşinden çok konuşulacak pozlar

Murat Başoğlu ile boşandığı eşinden çok konuşulacak pozlar

Murat Başoğlu ile boşandığı eşinden çok konuşulacak pozlar

Bodrum'da bir teknede öz yeğeni Burcu Kabadayı ile samimi şekilde görüntülenen ve eşi Hande Bermek ile boşanan ünlü sunucu Murat Başoğlu'ndan yeni haberler var...

Türkiye gündemine oturan ensest ilişki skandalının başrolündeki sunucu murat Başoğlu, boşandığı eşi Hande Bermek ile tatile çıktı.

Çiftin evliliklerini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen görüntülerle ortaya çıktı.

YEĞENİYLE ÇEKİLEN UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Murat Başoğlu geçen yaz yeğeni Burcu Başoğlu teknede görüntülenmiş, skandal ilişki günlerce magazin gündemini meşgul etmişti. Murat Başoğlu, skandalı yalanlarken hazırlanan iddianamede teknedekilerin Murat Başoğlu ile yeğeni olduğu yüz tanıma sistemiyle teyit edilmişti.

11 EYLÜL'DE BOŞANMIŞLARDI

Çirkin skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül'de evliliğini bitirmişti.. Ancak Hande Hanım'ın evliliğini sadece kağıt üzerinde noktaladığı önceki gün çekilen bu görüntülerle ortaya çıktı.

EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Takvim gazetesinden Doğan Savaş'ın görüntülediği ikilinin keyifli halleri ve Murat Başoğlu'nun eşini sık sık öpücüklere boğması, "Bu kadar da olmaz" dedirtti.

KEYİFLİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinde görüntülenen Murat Başoğlu ile Hande Bermek'in tepkilerden korktukları için deniz kıyısındaki evlerinin bahçelerine duvar ördürdüğü gözden kaçmadı. Hande Bermek, bol bol denize girdi, keyifli halleri böyle görüntülendi. 

YORUMLAR
  Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...
Bir dönem Yeşilçam'ın aranan çocuk oyuncusuydu... Büyüdükten sonra hem kendi hem mesleği değişti...