A24.com.tr » magazin » Muhteşem İkili Nilüfer (Özge Gürel) kimdir ınstagram hesabı

Muhteşem İkili Nilüfer (Özge Gürel) kimdir ınstagram hesabı

Muhteşem İkili Nilüfer (Özge Gürel) kimdir ınstagram hesabı

Ekranlarda yeni yayınlanmaya başlayan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat verecek olan Özge Gürel kimdir, ınstagram hesabı var mı, hangi dizilerde oynadı?

 Muhteşem İkili dizisi ne zaman başlayacak merak edilirken dizinin kadrosunda yer alan Özge Gürel, Kiraz Mevsimi dizisiyle şöhretini tavana çıkardı. Özge Güre bu dizide ise Nilüfer karakteriyle ekranlarda boy gösterecek.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN KONUSU

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

İLGİLİ HABER Muhteşem İkili Yağmur (Öykü Karayel) kimdir ınstagram hesabı Muhteşem İkili Yağmur (Öykü Karayel) kimdir ınstagram hesabı

Muhteşem İkili’de İbrahim Çelikkol; gözü kara, cesaretiyle kendisini tehlikeye atmaktan çekinmeyen Barca’yı oynarken, zekası ile en zor operasyonları bile başarı ile yöneten MKC’yi ise Kerem Bürsin canlandırıyor.

Özge Gürel(Muhteşem İkili Nilüfer)
5 şubat 1987 de İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel 31 yaşındadır. Beykent Üniversitesinin Ticaret Bölümü kazanmıştır. Medcezir dizisinde oynadığı ”Ada” karakteri ile ünlenmiştir Kiraz Mevsim dizisinde Öykü Gürel karakteri ile dünyaya açılmıştır Dolunay dizisi Nazlı olarak yer almış ve büyük beğeni toplamıştır. Yıldızlar Şahidim dizisinde başrol olarak yer alsa da büyük hüsran yaşamıştır.

Nilüfer Mustafa Kerim Can’ın kendisinden 15 yaş küçük kız kardeşidir. Nilüfer abisine benzeyen eğlenceli bir kızdır. Mert Barca ile aşk yaşayacaktır. Nilüfer Mustafa Kerim Can ile başa çıkabilen ve ona laf yetiştirebilen tek insandır.

YORUMLAR
  Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler
Photoshop efekti sanılan mükemmel zamanlama ile çekilmiş resimler