A24.com.tr » politika » Muharrem İnce, YSK'nın önünde konuştu

Muharrem İnce, YSK'nın önünde konuştu

Muharrem İnce, YSK'nın önünde konuştu

Oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından YSK önünde açıklamada bulunan Muharrem İnce, önemli mesajlar verirken Anadolu Ajansı'nın verileri konusunda uyarıda bulundu.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından YSK önünde açıklamada bulundu. Sandık görevlilerine "Görev yerlerinizi terk etmeyin" uyarısında bulunan İnce, vatandaşı da Anadolu Ajansı'nın vereceği ilk sonuçlar konusunda uyardı.

İnce’in açıklamasından satırbaşları;

Anadolu Ajansı birazdan Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı yerlerden sonuçları vermeye başlayacak. Sandık görevlilerine sesleniyorum. Sakın görev yerinizi terk etmeyin. Tüm yurttaşlarıma sesleniyorum. Seçim kurullarının önüne gelin. Hiç merak etmeyin hakkınızı korumak için milletin hakkını korumak için buradayım. YSK üyelerine sadece çağrı yapıyoruz “Kimseden tedirgin olmayın, korkmayın” diye. Doğru dürüst bir yarış istiyoruz. Sakın taşkınlık yapılmasın. Sakın moral bozucu haberlere de inanmayın. Islak imzalı tutanağı almadan görevliler sandığı terk etmesin. Yakın bir noktada olacağım umarım buraya yeniden gelmek durumunda kalmam.” 

YORUMLAR
  Dünyayı saran yeni trend Solo Yemek!
Dünyayı saran yeni trend Solo Yemek!