A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı özür diledi

Müge Anlı özür diledi

Müge Anlı özür diledi

Doktorlar hakkında söylediği sözler nedeniyle büyük tepki toplayan Müge Anlı, bugün o sözleri hakkında konuştu ve özür diledi. Peki Müge Anlı ne demişti?İşte detaylar.

 Müge Anlı özür diledi.

Önceki gün yayımlanan programında sağlık personelleri için söylediği sözleri tepkiye neden olan ünlü sunucu Müge Anlı, özür diledi. Migren rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittiğini , ancak koronavirüs nedeniyle içeri girmeyerek arabada iğne olmak istediğini bildiren Müge Anlı, bu talebini olumlu karşılamayan sağlık personellerine "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" dedi. 

Bu sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Müge Anlı , A Haber adlı kanala telefonla bağlandı ve doktorlardan özür diledi.

Dünkü programında , yaşadığı olayı anlatan , arabada migren iğnesi olmak istediğini , ancak doktorların bunu kabul etmediğini söyleyen Müge Anlı,  "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın"  dedi ve arabada iğne olamayacağını söyleyen doktor için  "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dedi.

Sosyal medyada önceki günün en çok konuşulan konusu olan bu sözlerin ardından başta sağlık personelleri olmak üzere on binlerce kişi "#MügeAnlıözürdile"  tagı ile paylaşım yaptı.

Sosyal medya üzerinde büyük tepkilerin gelmesinin ardından Müge Anlı,  bugün a haber adlı televizyon kanalına telefonla bağlandı ve "Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımızda, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim" dedi.

YORUMLAR
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?