A24.com.tr » yaşam » Müge Anlı kimdir - Read Aşram nasıl öldürüldü

Müge Anlı kimdir - Read Aşram nasıl öldürüldü

Müge Anlı kimdir - Read Aşram nasıl öldürüldü

ATV'de yayınlanan Müge ANlı İle Tatlı Sert programında birkaç gündür aranan Suriyeli Read Aşram'ın cesedi çöp konteynerinden çıktı!

İşte hunharca katledilen  küçük Read Aşram'ın ölüme adın adım sürüklenişi ve yürek dağlan o olay.

Suriye'deki savaştan kaçan Aşram Ailesi, 2 yıl önce Sultangazi Cebeci Mahallesi'ndeki bir gecekonduya yerleşti. Bir süre önce Afganistan'dan gelen 3 kişi de evlerinin karşısındaki gecekonduyu kiralayarak oturmaya başladı. Geçtiğimiz Çarşamba günü küçük Read, ailesine "Bakkala gidiyorum" diyerek evden çıktı. Bu ailenin Read'ı son görüşü oldu.

Aile çocuklarının kayıp olduğunu, başına birşey gelmesinden korktuklarını söyleyerek polise başvurdu. Çocuk Şube Müdürlüğü ve Sultangazi Araştırma Büro ekipleri çalışma başlattı. Ailenin kaldığı sokaktan işe başlayan ekipler kamera görüntülerine yoğunlaştı.

Bir yandan kamera görüntüleri toplanıp incelenirken, diğer yandan da sokakta yaşayanlar üzerinde araştırma başlatıldı. Polis, Read'ın kaybolmasından sonra evlerinin karşısındaki Afganlıların ortadan kaybolduğunu saptadı. Polis Afganlıları aramaya başlarken, Afganlı komşu ile Read'ın birlikte kamera görüntülerine ulaşıldı.

Adının Asad Khan olduğu belirlenen baş şüphelinin yem dükkanında çalıştığı belirlendi. Yem dükkanına giden polise Ümraniye'de Afganlıların kaldığı mahallede olabileceği, birkaç gündür işe de gelmediği söylendi. Ekipler, araştırmasını bu bölgede yoğunlaştırdı. Dün akşam saatlerinde polis Asad Khan'ı Ümraniye'de gözaltına aldı.

Khan, karakola götürüldüğünde alınan ilk ifadesinde cinayeti itiraf etti. Khan, "Şeker vereceğim diyerek eve aldım. Daha sonra boğarak öldürdüm. Elbiselerini çıkartarak bir çuvala koydum. Daha sonra el arabasıyla evden yaklaşık 700 metre uzaktaki çöp konteynerine attım" dediği öne sürüldü.

Polis, Khan'ın çocuğun cesedini attığını söylediği konteyneri buldu ancak konteynerde ceset yoktu. Cesedin çöp konteynerinden çöp kamyonu ile alınıp çöplüğe götürüldüğü değerlendirilerek, araştırma bu yöne kaydırıldı. Küçük Read'ın cesedinin bulunmasından sonra cinsel istismara uğrayıp uğramadığı ile ilgili Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinin bekleneceği belirtildi.

Gözaltındaki Khan'ın olay akşamı aileye çocuğu bulup bulmadıklarını sorduğu, bir süre çocuğu arama çalışmasına katıldığı da ortaya çıktı.

MÜGE ANLI KİMDİR?

2008 yılından bu yana yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusudur. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 43 yaşındadır. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.

Bir kız çocuğu sahibi olduğu Burhan Akdağ'dan 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

müge anlı ile ilgili görsel sonucu

Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da hayata geçirmiştir.

ATV'de yayınlanan programındaki dobra konuşmaları ile dikkat çekmektedir.

MÜGE ANLI ESKİ EŞİ KİMDİR?

Müge Anlı bir kere evlenmiştir. O da 1993 yılında hayatını birleştirdiği 2008 yılında ayrıldığı Burhan Akdağ’ladır. Burhan Akdağ’da Müge Anlı gibi gazetecidir. Burhan Akdağ 3 kere evlenmiştir. Bu evliliklerin ikisi Müge Anlı ile olmuştur. Müge Anlı ile eşi olaylı bir şekilde boşanmışlardır. Müge Anlı eşini şiddet uyguladığı gerekçesi ile şikayet etmiştir. Basında bu konuyla ilgili birçok iddia yer almıştır. Koynumdaki Yılan isimli bir kitabı vardır.

 

Burhan Akdağ'ın kitabından bir alıntı, "Cumayı cumartesiye bağlayan gece heyecandan neredeyse hiç uyuyamadım. Her tarafım kıpır kıpırdı. Hayal kuruyordum. O cumartesi günü saat sabah on gibi Kadıköy Hasanpaşa' daki İcra Dairesi'nin önündeydim. Binalara bakan bankın üzerinde oturmuş heyecanla buluşmayı bekliyordum. Halbuki saat on ikide buluşacaktık. Her yer bomboştu, içeride sadece bir polis memuru vardı nöbette, bir de ben vardım dışarıda. Kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. Hayatım boyunca hiç böyle bir heyecan yaşadığımı hatırlamıyordum. Sevgilisini bekleyen yeni aşık gibi belki ondan da yoğun bir heyecan içindeydim. Dakikaları sayıyordum, 2 saat giderek uzuyordu. Onikiye çeyrek kala pedagog geldi. Giden gelen arabaları gözetliyordum, arabayla geleceklerini düşünüyordum çünkü. Fakat birden bir taksi yanaştı, taksinin arka sol camında Lidya'yı gördüm. Aylardır görmediğim benim küçüğüm, her şeyim, 'Lidoş'um oradaydı işte, içimdeki heyecanı, mutluluğu anlatmam imkansız, adeta bayılacak gibiydim, şu anda bile bunları yazarken aynı heyecanı tekrar yaşıyorum. Heyecandan ayağa bile kalkamadım"

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 19 yorum yapıldı.
  • VEDAT 2017-09-14 00:43:42

    Allah o sapık in belasını versin hiç aklımdan çıkmıyor idam gelsin benimde üç tane evladım var allah ailesine sabır versin bu son olur inşallah

  • Gürkan 2017-09-11 10:35:54

    Bu aşşalık adamı hapse atıp ömür boyu aç bırakıcan yavaş yavaş ölecek

  • ali aslı 2017-09-11 08:31:53

    idam olmadıkça bunları maalesef çok görebılırız idam sart idam şarttt

  • Şahnaz 2017-09-10 16:12:17

    Allaha havale ediyorum Rabbim versin belasını. küçücük çocuktan ne istedin? İki çocukta benim var ağlamaktan mahf oldum kim bilir o çocuğun ailesi neler çekiyo .Allah sabırlar versin .

  • Edaa 2017-09-10 13:30:20

    Turkiye deki sapiklar az geldidemi nerde ne var doldurdunuz rabbim herkesin yoluna hayirlı vicdanli insanlar cikarsin

  • Adanali 2017-09-09 23:38:46

    Ellerin kırılsın senin şerefsiz günah değilmi nasıl kıydın yavruya eline ne geçti hıı dört duvar çıkma orada geber

  • raif 2017-09-09 22:24:09

    avrupa ve başka ülkeler de mülteci alır ama işlerine yarayacak ülkelerine katkı sağlayacak insanları alırlar arkadaş bizde nerede hırsız eşkiya haydut varsa onların hepsini sorgu sualsiz alıyoruz haa yetmedi birde şimdi bu ahlaksıza ömür boyu bakalım içerde yazıklar olsun hepinize

  • kara kartal 2017-09-09 22:17:44

    allahim hepimizi ve özellikle evlatlarımizi allah dostlariyla iylerle karsilastirsn inşallah idam çıkar da pislikler ortadan kalkar Aminnn

  • derya 2017-09-09 22:11:48

    bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık artık çocuklarımızın uzerden cekin o iğrenç pis ellerinizi uzak durun şerefsizler allahim sizi ve sizin gibi dusunen pisliklerin belasini versin ayni acıyı yaşayın demem masum cicuklara yazik ama ayni zulumle siz karsilasin insallah

  • dilek 2017-09-09 21:11:50

    ALLAH onu kahretsin o mahsum çocuktan ne istedin pis nefsinizin kurbanı ediyorsunuz artık çocuklar gözümüzün önündeyken bile korkar olduk okula göndermeye korkuyoruz böyle sütü bozuklar varken ALLAH çocuklarımı korusun

  • sıla 2017-09-09 19:22:55

    bir anne olarak gerçekten korkuyorum çocuk büyütmeye kızım seneye okula başlayacak öğretmeni erkek olurmu olursa tacize uğrarmı diye düşünmekten uyku uyuyamıyorm allah sonumuzu hayır etsin

  • İNSAN 2017-09-09 19:14:19

    Böyle şerefsizlere hapishane bile cennet.İDAM!

  • Sefika 2017-09-09 18:10:34

    Boyle pislikler yaratiklar idam edilmeli halishanede halkin paralariyla beslenmemeli insallah icerde cehennem ederler ve gebertirler

  • inci 2017-09-09 18:01:15

    bu neden oluyor hiç düşündünüz mu? toplardan bu kadar arası yabancıyı olacağı bu.memleketi rezil ettiler.

  • Çınar 2017-09-09 17:57:05

    Boyle insanları oldurmek lazim kendilerinin yaptığı gibi

  • melek 2017-09-09 16:37:09

    idam gelsin

  • Sule 2017-09-09 15:50:32

    Idam nerde idam yeter artik bu cocuklar nasil buyuyor nerede bu devlet asın bu insanlari dayanilmaz bi aci bu cocuklarin sucu ne

  • Metin mete 2017-09-09 14:00:31

    İdam edin kardeşim idam sen afgansitandan gel buraya el kadar çocuğa tecavüz et katlet sonra cezaevinde ye iç yat neyse inanıyorum ki cezaevlerinde şerefli evlat babaları var onu hakkından gelecek ateşi bol olsun kafirin

  • Mehtap 2017-09-09 09:38:56

    Allah herşeyin hayırlısı nu versin .komsununda

  Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem
Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem